Lejemålet

Drømmer du om at bosætte din virksomhed det helt rigtige sted i byen? Med himmelhøjt til loftet, masser af lys og nabo til Marmorkirken? Så slå et smut forbi den fredet ejendom på Store Kongensgade 81A. Her kan du byde dine kunder og samarbejdspartnere velkommen til hele 329 kontorkvadratmeter. Lejemålet er beliggende i forhuset og ned langs sidehuset, og med sin L-form byder dit nye kontor på et hav af indretningsmuligheder. Den perfekte kombination af enkeltmandskontorer og storrumskontorer – med rig mulighed for at indrette separate mødelokaler og et stort loungeområde. Når sulten melder sig, kan du og dine medarbejder benytte lejemålets tekøkken eller kantinen i baghuset. Du har desuden to toiletter og tilhørende gård. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden rummer både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Her ligger virksomheder side om side med hyggelige caféer, smagfulde restauranter, designerbutikker og kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Hyggelige Nyhavn og Ofelia Plads ligger tæt på, det samme gør de grønne omgivelser i Kongens Have. Busser og metro kan nås fra Marmorkirkens Metrostation og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       32.900 kr.
Aconto energibidrag       4.700 kr.
Aconto driftsudgifter       17.492 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       55.092 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       394.800 kr.
Aconto energibidrag       56.400 kr.
Aconto driftsudgifter       209.902 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       661.102 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering
Depositum Svarende til 6 måneders leje
Overtagelse fra 1. juni 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070