Lejemålet

Har du ofte tænkt på, hvordan det ville være at drive virksomhed midt i Frederiksstaden, tæt på Marmorkirken og Kongens Have? Så kom forbi St. Kongensgade 81D. Gå ind i den hyggelige gård der omkranses af gulmalede ejendomme med sprossede vinduer. På 1. sal finder du 157 charmerende kvadratmeter med en åben planløsning, plankegulve og blotlagte bjælker. Herfra har du udsigt til gården, hvor frokosten kan nydes i dine kollegaers selskab. Dit nye kontor er desuden udstyret med tekøkken, toiletfaciliteter og et separat mødelokale. Med kontor her i Frederiksstaden er du tæt på både indkøbsmuligheder, offentlig transport, potentielle kunder og samarbejdspartnere. Hvis din virksomhed skal blive den næste i St. Kongensgade, så kom forbi til en fremvisning i dag.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Store Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden der kan rumme både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Virksomheder ligger side om side med hippe caféer med fransk stemning og restauranter med eksotisk atmosfære - fra designerbutikker til kunsthandlere. Med base i Store Kongensgade er man altid tæt på det vigtige i hverdagen, kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Ej at forglemme havnehygge i Nyhavn eller omkring Ofelia Plads, grønne omgivelser i Kongens Have samt busser og metro fra Marmorkirken og Kongens Nytorv.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       21.588 kr.
Aconto energibidrag       2.306 kr.
Aconto driftsudgifter       5.412 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       29.306 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       259.050 kr.
Aconto energibidrag       27.675 kr.
Aconto driftsudgifter       64.949 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       351.674 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. august 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070