Lejemålet

Er du på udkig efter det helt rigtige kontor, med den helt rigtige beliggenhed? Er du glad for bylivet, men vil du gerne drive virksomhed i rolige omgivelser? Så lad os byde velkommen i St. Kongensgade 81D. Midt i Frederiksstaden, lige ved Marmorkirken metrostation, ligger et charmerende baghus med orangemalet facade og sprossede vinduer. Her befinder du dig tæt på alt det, man forbinder med livet i byen, men selve kontoret ligger i en rolig gård, der skærmer for trafikstøj og forbipasserende. Kontoret har blotlagte bjælker og lyse plankegulve, der stemmer godt overnes med ejendommens udtryk. Der er endvidere fælles kantine samt mødelokaler i kælderen, som deles af ejendommens kunder. Cyklen kan parkeres i gåden, og kommer du i bil er der altid plads i vores p-hus i Dr. Tværgade.

Hent prospekt

Området

Velkommen i St. Kongensgade, byens brogede og berømte gade, som løber fra Esplanaden til Kongens Nytorv. Gaden rummer både det stilfulde, det skæve byliv og boheme-atmosfære. Her ligger virksomheder side om side med hyggelige caféer, smagfulde restauranter, designerbutikker og kunsthandlere. Med base i St. Kongensgade er du altid tæt på kunder, samarbejdspartnere og leverandører. Hyggelige Nyhavn og Ofelia Plads ligger tæt på, det samme gør de grønne omgivelser i Kongens Have. Busser og metro kan nås fra Marmorkirkens Metrostation og Kongens Nytorv. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudans p-hus i Dronningens Tværgade. 

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       22.100 kr.
Aconto energibidrag       2.223 kr.
Aconto driftsudgifter       5.252 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       29.575 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       265.200 kr.
Aconto energibidrag       26.676 kr.
Aconto driftsudgifter       63.024 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       354.900 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. marts 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070