Lejemålet

Lad os byde dig og din virksomhed velkommen til Tømmergravsgade 4. Kom med op på 1. sal og slå døren op til hele 531 kontorkvadratmeter, samt 162 kvadratmeter fællesarealer, herunder mødelokaler, badefaciliteter og spiseområde. Skal du bruge et showroom? Eller er du glad for de åbne kontorlandskaber, hvor man kommer hinanden ved? Så er du kommet til det rette sted. Udover kontorets mange kvadratmeter, får du også adgang til ejendommens tagterrasse, fælles spiseområde og pauserum. Her er der rig mulighed for at netværke med ejendommens andre virksomheder og medarbejdere. Dit kontor udstyres desuden med helt nyt tekøkken og toiletfaciliteter. De rå betonsøjler giver et industrielt udtryk, der går igen i ejendommen. Her har du plads til arbejdsborde, loungeområde og kaffestation. Kom forbi og oplev selv de mange muligheder.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Tømmergravsgade i Sydhavn. Her ligger der masser af driftige virksomheder side om side, i unikke ejendomme med et moderne udtryk. Området er i rivende udvikling, men byder også på ro og luft med højt til himlen og kort til havet. Indkøbsmulighederne er gode med Fisketorvet beliggende lige om hjørnet. På den anden side af havnen finder du Islands Brygge, hvor sommerdagene med rette kan nydes. Indre By er kun en kort cykeltur herfra, ellers kører busser og toge i begge retninger fra Dybbølsbro Station, og i 2024 åbner metrostationen Enghave Brygge, kun få hundrede meter fra Tømmergravsgade.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       88.800 kr.
Aconto driftsudgifter       15.199 kr.
Aconto el       1.333 kr.
Aconto energibidrag       12.801 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       118.133 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       1.065.600 kr.
Aconto driftsudgifter       182.392 kr.
Aconto el       16.000 kr.
Aconto energibidrag       153.608 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       1.417.600 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070