Lejemålet

Rå murstensvægge, betongulve, store vinduespartier og adgang til tagterrasse. Det er som taget ud af Brooklyn. Interesseret? Kom forbi Tømmergravsgade 4 og træd indenfor i den flotte røde murstensbygning, med store, sortindfattede vinduespartier. Her får du hele 250 kontorkvadratmeter, samt 84 kvadratmeter fællesarealer, herunder mødelokaler, badefaciliteter og spiseområde. Kontoret er et rummeligt og åbent kontorlandskab med søjler, der skaber en naturlig inddeling. Her kan du indrette dig med arbejdsstationer efter behov, lounge- og frokostområde, mødehjørne og meget mere. Kontoret udstyres desuden med helt nyt tekøkken og toiletfaciliteter. Derudover får du adgang til ejendommens tagterrasse, fælles spiseområde og pauserum. Lyder det som noget for dig og din virksomhed? Kom forbi til en fremvisning, så giver vi en kop kaffe.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Tømmergravsgade i Sydhavn. Her ligger der masser af driftige virksomheder side om side, i unikke ejendomme med et moderne udtryk. Området er i rivende udvikling, men byder også på ro og luft med højt til himlen og kort til havet. Indkøbsmulighederne er gode med Fisketorvet beliggende lige om hjørnet. På den anden side af havnen finder du Islands Brygge, hvor sommerdagene med rette kan nydes. Indre By er kun en kort cykeltur herfra, ellers kører busser og toge i begge retninger fra Dybbølsbro Station, og i 2024 åbner metrostationen Enghave Brygge, kun få hundrede meter fra Tømmergravsgade.  

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       44.175 kr.
Aconto energibidrag       6.356 kr.
Aconto driftsudgifter       7.326 kr.
Aconto el       667 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       58.524 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       530.100 kr.
Aconto energibidrag       76.278 kr.
Aconto driftsudgifter       87.906 kr.
Aconto el       8.000 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       702.284 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 15. februar 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070