Lejemålet

Er du på udkig efter nyt kontor til dig og din virksomhed? Centralt placeret, så I altid er tæt på både kunder og samarbejdspartnere? Ved Stranden 20 finder du på 1. sal et hyggeligt kontor med nye trægulve, store vinduespartier, dejligt lysindfald og en smuk udsigt til kanalen. Dit nye kontors 122 kvadratmeter fordeler sig på to rum med plads til seks arbejdsstationer og et tekøkken i forlængelse af endnu et rum, hvor du med fordel kan indtænke en uformel mødestation eller spiseområde. Hertil har du garderobe og eget toilet. Lyder det som noget for dig? Kom forbi, mærk stemningen og se mulighederne. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Ved Stranden i hjertet af Indre By. Langs den brostensbelagte gade ligger smagfulde spisesteder, hyggelige caféer og ikke mindst driftige virksomheder, som perler på en snor. Her er udsigt til kanalen, Christiansborg Slotsplads og til at drive en god forretning. Transportmuligheder er der masser af - Gammel Strand og Kongens Nytorv finder du lige om hjørnet, hvor både bus og metro kører i pendulfart. Med metroen tager det to minutter til Københavns Hovedbanegård, fire minutter til Østerport og fem minutter til Frederiksberg Allé. Og med alle Indre Bys muligheder i baghaven, bidrager området til at bevare det historiske vingesus, som gør København til noget helt specielt.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       17.070 kr.
Aconto energibidrag       3.264 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       20.334 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       204.838 kr.
Aconto energibidrag       39.171 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       244.009 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontor
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070