Lejemålet

På Frydenlund 30 kan du tilkøbe bl.a. frokost i bistroen og adgang til husets mødelokaler. Ydelserne købes nemt via Frydenlund 30’s egen app. Med app’en kan du f.eks. bestille din kaffe hjemmefra, så den står klar i kaffebaren, når du møder ind. Motorvejen og strandvejen fører dig i bil til Frydenlund 30, hvor der er gode og gratis parkeringsforhold, der garanterer plads til alle. Vi reserverer også gerne en plads til dig i city, når du har møder i København. Vil du vide mere? Så gå på opdagelse på www.frydenlund30.dk.

Hent prospekt

Området

Frydenlund 30 er fremtidens kontor med funktionalisme, deleøkonomi og ypperlighed under ét og samme tag. I det unikke kontorfællesskab i Nordsjælland får du grønne omgivelser samt adgang til faciliteterne på Bredgade 30 i København K. Vi tilbyder et 2-mandskontor fra 8.000 til 9.500 kr. pr. måned indeholdende leje, drift, varme, el, internet, reception, kaffe, the, vand samt rengøring. Uanset hvilken løsning du vælger, så er jeres nye arbejdsplads møbleret med hæve-sænke borde, kontorstole og opbevaringsmuligheder.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       8.000 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       96.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070