Lejemålet

Drej af fra motorvejen, og du finder nemt vej til Stamholmen ved Avedøre Holme. Træd indenfor i virksomhedshotellet. Her finder i et kontor med ideelle kvadratmeter og plads til op mod 7 medarbejdere. I får jeres eget kontorlokale med adgang til et fælles mødelokale, garderobe, køkken og toiletter. Nyd godt af fordelene ved at være en del af et større fællesskab, hvor I kan dele udgifterne til faciliteterne og dermed holde en fornuftig husleje. Benyt dig samtidig af muligheden for at skabe synergi med dine kontor-naboer. Vi glæder os til at vise dig dit nye kontor, en god placering med gode firma-bofæller til en god pris. Du kan vælge at overtage dit nye kontor møbleret eller medbringe dine egne møbler. Der er derudover mulighed for at leje depotrum til opbevaring i kælderen på ejendommen.

Hent prospekt

Området

Stamholmen ligger godt placeret - lige ved det store, veletablerede og kombinerede erhvervs- og industriområde på Avedøre Holme. Herfra når motoren på din bil knap at blive varm, før du befinder dig på motorvejsnettet, hvorfra du kan nå i lufthavnen og til Øresundsbroen på cirka ti minutter. Godt den samme tid, som du skal bruge på at komme til Københavns Centrum. Den perfekte adresse at have kontor.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       4.000 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       48.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Efter nærmere aftale
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070