Lejemålet

Kom og oplev kontorfællesskabet i med levende pakhus-stemning. Velkommen til et af byens smørhuller! Vi befinder os i området omkring Frederiksstaden, hvor Toldbodgade løber fra Nyhavn til Amaliegade parallelt med Amaliehaven og havnefronten. Ofelia Plads og det eviggrønne Kastellet ligger lige i nærheden. Det samme gør Bredgade og St. Kongensgade med alle slags butikker og caféer og hvad man ellers har brug for af daglige nødvendigheder. Bus, tog og Metro finder du på Kongens Nytorv, ved Marmorkirken og på Østerport St.

Hent prospekt

Området

Toldbodgade ligger i Frederiksstaden - et af de mest eftertragtede områder i Indre By. Den løber fra Nyhavn til Amaliegade og ligger i smørhullet mellem Kastellet, skønne Sankt Annæ Plads og friluftsområdet omkring Ofelia Plads. Her får I havnen lige foran jeres fødder, mens Indre By kun er en slentretur væk. Byen byder på Metro og busser fra Kongens Nytorv - og et levende butiks- og cafémiljø i kvarteret omkring byens store torv med gader som St. Kongensgade og Bredgade. Ønsker I at besøge Christianshavn eller udforske Refshaleøen, kan I gå eller tage cykelturen over Havnebroen ved Nyhavn.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       36.133 kr.
Andel fælles reception og kantine       7.227 kr.
Aconto energibidrag       8.582 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       433.600 kr.
Andel fælles reception og kantine       86.720 kr.
Aconto energibidrag       102.980 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. februar 2020

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070