Lejemålet

Søger du et uformelt kontorfælleskab, hvor iværksættere arbejder side om side? Så byder Female Founders House på et ekstraordinært community for iværksættere. Visionen er skabe et rum, hvor kvindelige iværksættere kan finde fællesskab. Alle iværksættere er dog velkomne – uanset køn. På 1. salen i lyse nyistandsatte lokaler åbner sig et moderne kontorlandskab, hvor du får en flyverplads på kontoret. Pladsen er ikke fast, men der vil altid være ledig plads og adgang til en skærm og doc-station, når du har brug for det. Du får adgang til en række fællesfaciliteter som mødelokaler, netværksarrangementer, gårdmiljø mm., og i stueetagen inviteres du inden for til et hyggeligt loungeområde med daglig yoga, kaffebar og reception. Du får desuden mulighed for faglig sparring fra Mia Wagner, Anne Stampe Olesen eller en anden dygtig iværksætter hver 14. dag. Kaffe og te er på vores regning og melder sulten sig, er det muligt at tilkøbe sig frokost. Så ring til os, og hør mere om din flyverplads i det kommende kontorfællesskab. Vi glæder os til at byde dig indenfor.

Hent prospekt

Området

Velkommen til Bredgade, byens berømte gade, der emmer af klassisk elegance tilsat charmerende boheme-atmosfære. Her er palæer og pulserende gader, butikker af alle slags – fra de små med specialiteter til de store med det hele – kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Og med kontor midt i den eftertragtede Frederiksstaden bliver du en del af et særligt nabolag med Amalienborg, Sankt Annæ Plads og Kgs. Nytorv. Busser kører lige ude foran hoveddøren. Og ved Marmorkirken - få meter væk - finder du Metrostationen. Foretrækker du egen bil, er der ledige p-pladser i Jeudan’s P-hus lige om gadehjørnet.

Økonomi

Leje pr. md (inkl. drift og forbrug)       4.000 kr.
Leje pr. år (inkl. drift og forbrug)       48.000 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Kontorfællesskab
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Kontorfællesskab med liv og god energi

Nordic Female Founders, som sammen med Jeudan står bag Female Founders House, ønsker at skabe rum for masser af womens’ empowerment hver eneste dag. 

Læs mere om Female Founders House

Parkering i nærheden

Med en plads i Female Founders House i Bredgade 45B er du i samme gård som Jeudans parkeringshus i Dr. Tværgade.

Læs mere om parkeringshuset.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Opret en søgeagent med dine kriterier for dit kommende lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Skriv dig op her
Kontakt os på: 7010 6070