Lejemålet

Kører du ad Sankt Annæ Plads mod Bredgade, så drej om hjørnet til Amaliegade. Her i nummer 5 finder du indgangen til gården med det 40 kvadratmeter store lagerrum, som ligger et par trapper under gadeniveau. Rummet med de to store vinduer er nemt både at overskue og nemt at komme til og fra. Så hvad enten du søger opmagasinering til møbler eller andet boliginteriør, tøj, sko, kunst, kontorartikler, så egner dette tørre lokale sig til det. Kom forbi og find ud af, hvordan du ønsker at udnytte kubikmeterne i dit nye lagerrum.

Hent prospekt

Området

Amaliegade løber fra grønne Sankt Annæ Plads over Amalienborg Slotsplads – med Danmarks mest kendte altan – og munder ud ned til Esplanaden og Kastellet. Fra Amaliegade finder du det hele rundt om gadehjørnet: Frederiksstadens pulserende forretningsgader, Store Kongensgade og Bredgade, der byder på butikker af alle slags, kendte kunsthandlere og berømte auktionshuse, hyggelige caféer og højbårne restauranter. Det er også her i kvarteret, at alverdens ambassader og kendte advokathuse har adresse, mens Nyhavn, Ofelia Plads og Jeudans p-anlæg under Kvæsthusbroen kun er en slentretur væk.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       2.600 kr.
Aconto driftsudgifter       1.360 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       3.960 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       31.200 kr.
Aconto driftsudgifter       16.325 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       47.525 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 1 måneders leje
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070