Lejemålet

Er du på udkig efter nye lokaler på Islands Brygge? Måske er du massør, kiropraktor eller måske har du en køreskole. Lad os byde indenfor på Kigkurren 8D – i en ejendom med en masse spændende og kreative virksomheder. Det lyse lejemål på 112 kvadratmeter er nyistandsat med helt nyt tekøkken. Vægge og lofter er hvide og betongulvet er malet i farven grå. Om hjørnet finder du grønne Amager Fælled, Havneparken, Islands Brygge Metro og Bryggebroen. Beliggenheden gør det nemt for dig og dine kunder at komme frem og tilbage, hvad enten de er på cykel, i bil eller med metro. Ses vi?

Hent prospekt

Området

Kigkurren, hvad er det for én? Det betyder udkigspost på et fæstningsværk, og sådant et lå der i gamle dage ved Langebro, der forbinder København med Islands Brygge. I dag er Kigkurren navnet på den åbne plads, der ligger i det kreative kvarter på Islands Brygge, hvor blandt andet iværksættere, musikere og virksomheder får kvarteret til at summe. Du er tæt på selve Bryggen med dens mange caféer, restauranter og den levende havnefront. Transportmuligheder er der masser af - metro og busser kører få meters gang derfra. Kvarteret giver dig gode parkeringsmuligheder, og er du på cykel, kan du tage den buede bro lige over til Fisketorvet.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       10.733 kr.
Aconto driftsudgifter       1.400 kr.
Aconto energibidrag       1.120 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       13.253 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       128.800 kr.
Aconto driftsudgifter       16.800 kr.
Aconto energibidrag       13.440 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       159.040 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min.3%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070