Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum med placering i Indre By? Eller har du en bolig eller virksomhed i en af bygningerne i nærheden? Så tag et smut forbi Nørregade. Her i nummer 6 finder du indgangen til dit nye 19 kvadratmeter lagerrum - placeret øverst oppe under de københavnske tage. Lokalet er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Så hvad enten du søger opmagasinering til møbler eller andet boliginteriør, tøj, sko, kunst, kontorartikler, så egner dette nyistandsatte lokale sig til det. Lyder det som noget for dig? Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise rundt.

Hent prospekt

Området

Latinerkvarteret er kendt for sine kulturelle besøgende og de smukke ejendomme. Området omkring Nørregade er velbesøgt og velbevaret - af gode grunde. Her er nemlig både historiske kirker, såsom Sankt Petri Kirke og Vor Frue Kirke, hyggelige caféer og adgang til mange af Københavns omkringliggende stræder og passager. Nørregade er kun et stenkast fra Strøget, Købmagergade og resten af det pulserende københavnske byliv. Fra dit nye lager er der heller ikke langt til Nørreport Station, som med sin metro og S-togsforbindelse knytter København og omegn sammen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       1.276 kr.
Aconto energibidrag       487 kr.
El-forbrug       100 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       1.863 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       15.314 kr.
Aconto energibidrag       5.840 kr.
El-forbrug       1.200 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       22.354 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 2,5%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. juli 2021

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070