Lejemålet

Står du og mangler et lagerrum med placering i København? Eller har du en bolig eller virksomhed i en af bygningerne i nærheden? Så er lagerrummet på Søtorvet måske noget for dig. Her får du 79 lagerkvadratmeter beliggende i kælderen. Der er gode adgangsforhold direkte fra gaden/hovedindgangen og ned til lagerrummet. Desuden er der også adgang via elevator fra gården. Lokalet er oplagt til opbevaring af varer eller dine personlige sager, som du ikke kan have hjemme i lejligheden eller på kontoret. Dets mange kvadratmeter og rummelige form giver en rigtig fin overskuelighed over alt, hvad du har derinde. Der forefindes ikke toilet og håndvask til lejemålet. Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor og vise dig rundt.

Hent prospekt

Området

Området blev i sin tid tænkt og tegnet som den nye hovedport til København – og man kan stadig mærke stedets storhed. Gaden er kendt for dens imponerende ejendomme med sine to kendte tårne, der ligger med fri udsigt over Søerne og Dronning Louises bro, der blev opført i 1870erne. Nu står bygningerne med vue over by, søer og himlen. Blot en kort slentretur derfra finder du en rig strøm af caféer og butikker, TorvehallerneKBH og Ørstedsparkens grønne omgivelser. Nørreport St. er lige i nærheden, hvor der både kører bus, tog og metro i alle retninger. Er du i bil? Så er der mulighed for parkering under Israels Plads.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       5.282 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       5.282 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       63.380 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       63.380 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Lager
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3,0%
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra 1. september 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070