Lejemålet

Alt imens Nikolaj Plads viser, noget af det smukkeste byen har at byde på, kan du - lige på den anden side af vinduet - præsentere det bedste du og din virksomhed kan tilbyde til dine kunder. Med et showroom på Nikolaj Plads 25A får du udover den centrale og billedskønne beliggenhed med udsigt til Nikolaj Kirke, et fleksibelt lejemål der imødekommer dine drømme. Lokalerne er, qua sine nymalede hvide vægge og i særdeleshed det store vinduesparti ud mod gaden, indbydende og lyse. Lejemålet har betongulve, der gør det muligt for dig at vælge den belægning du ønsker. I stueetagen får du showroomet på 250 m2 og i kælderen får du 47 m2 til opbevaring. Derudover er showroomet udstyret med nye toiletter og nyt køkken der sikrer at de praktiske rammer er i orden, så du kun skal tænke på at fremvise dit produkt og vejlede dine kunder. Lyder det som noget for dig? Kom forbi Nikolaj Plads 25A i dag.

Hent prospekt

Området

Med adresse på Nikolaj Plads får I det bedste af alle verdener; en unik kombination af både ro, fred og et livligt byliv. Foran indgangen til nummer 25 finder I de toppede brosten, der omkranser Nikolaj Kirke og udgør en af byens skønneste pladser. Her kan potentielle besøgende naturligt komme forbi dit showroom i deres slentren i de hyggelige stræder og når de gør ophold på den smukke plads lige udenfor dit vinduesparti. Til højre for hoveddøren ligger Strøget med butikker, cafeer og spisesteder. Hovedbanegården, Kgs. Nytorv og Gammel Strand med tog og Metro finder efter få minutter på gåben, mens busser i pendulfart kører tæt forbi – klar til at bringe jer og jeres kunder til og fra denne oase i byen.

Økonomi

Leje pr. md (ex. drift og forbrug)       56.042 kr.
Aconto drift       4.205 kr.
Aconto energibidrag       6.457 kr.
Leje pr. md inkl. drift og forbrug       66.704 kr.
Leje pr. år (ex. drift og forbrug)       672.500 kr.
Aconto drift       50.463 kr.
Aconto energibidrag       77.481 kr.
Leje pr. år inkl. drift og forbrug       800.444 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Showroom
Momsregistreret lejemål Lejemålet er momsregistreret
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering Nettoprisindeks, dog min. 3%
Depositum Ingen
Bindingsperiode Ingen
Overtagelse fra 1. december 2022

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores fem bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om vores services
Kontakt os på: 7010 6070