Jeres nye domicil?

Leder du efter jeres nye domicil? Og ønsker I virksomhedslokaler i indre by eller Storkøbenhavn? Så er du kommet til det rette sted. Hos Jeudan sætter vi en dyd i, at hjælpe dig med at finde dit næste lejemål her.

Hos Jeudan har vi nogle spændende domicilejendomme til dig - både i og udenfor København. Alle vores lejemål er nyistandsat eller også sætter vi dem i stand efter jeres ønsker og behov. 

Kommer du under tag hos Jeudan, får du ikke blot en ordentlig og pålidelig udlejer. Du får samtidig adgang til et team af dygtige håndværkere og servicefolk, der står klar til tage hånd om alverdens praktiske opgaver i dagligdagen.

Vi har for eksempel folk, der kan slæbe flyttekasser og slå søm i. Vi har nogen med ører for akustik og sans for indretning. Nogen med forstand på sikkerhed og teknik. Andre, der kan få alt til at skinne og planter til at gro. Og har du brug for en parkeringsplads til din bil, hjælper vi dig også med det. Vi har parkeringshuse på Gl. Mønt, Dronningens Tværgade og på Sankt Annæ Plads.

Jeudan holder hus med alt.

Kontakt os på: 7010 6070