Lejemålet

Skal dit nye hjem ligge i hjertet af København? Og være på hele 206 veldisponerede og centrale kvadratmeter? Så er Kronprinsensgade 6A, 3. sal lige noget for dig. Boligen har charmerende skrå vægge og lofter. Du får to soveværelser – det ene med indbyggede skabsplads, en dejlig stue, spisestue med pejs og et skønt rum placeret i centrum af de mange lyse kvadratmeter. Flere af rummene har flotte høje paneler i stuk og lyse plankegulve - mens vægge og lofter er kalkhvide. Køkkenet er splinternyt og badeværelset er komplet nyrenoveret. Så er du til moderne herskabelighed, så flyt ind i en historisk ejendom, som tidligere har huset store danske personligheder, såsom medstifter af Bing & Grøndahl M. H. Bing, læge Knud Faber og arkitekt Niels Rosenkjær. Vi hjælper gerne med rengøring og vinduespudsning - i dette lejemål til et fast beløb kr. 3.752 pr. md.

Hent prospekt

Området

Har du ofte slentret gennem det særlige og summende Indre Bykvarter mellem Pilestræde og Købmagergade og drømt om at bosætte dig her? At bo i attraktive omgivelser med byen omkring dig? Så tag et smut forbi Kronprinsensgade og sæt farten ned, når du går ned ad den. Her venter din nye bolig på dig. Den ligger super-centralt med tog og metro fra både Nørreport Station og Kongens Nytorv lige i nærheden. Og du har alt fra byens caféer, butikker, stormagasiner og Kongens Have inden for gå-afstand.

 

 

Økonomi

Leje pr. md (ex. forbrug)       26.000 kr.
Aconto energibidrag       1.600 kr.
Leje pr. md inkl. forbrug       27.600 kr.
Leje pr. år (ex. forbrug)       312.000 kr.
Aconto energibidrag       19.200 kr.
Leje pr. år inkl. forbrug       331.200 kr.
Beløb er ex. moms (dog vises boliger altid inkl. moms). Vi tager forbehold for prisændringer samt eventuel udlejning.

Lejevilkår

Anvendelse Bolig
Lejebetaling Månedsvis forud
Lejeregulering 100% nettoprisindeks
Depositum Svarende til 3 måneders leje
Overtagelse fra Nu

Book en fremvisning

Ring på 7010 6070 eller udfyld felterne nedenfor. Så kontakter vi dig, så vi sammen kan finde den tid, som passer dig bedst. Foretrækker du at blive kontaktet via mail? Så skriv det gerne under bemærkninger.

På genhør eller gensyn.

*Felter skal udfyldes

Parkering

Kør trygt din bil i et af vores tre bemandede parkeringsanlæg i indre by. Om det er for en time eller et år, så passer vi godt på din bil.

Mere om Parkering

Service

Med alle faggrupper samlet under et tag, kan Jeudan holde hus med alt. Fra kælder til kvist.

Mere om service
Kontakt os på: 7010 6070