Gå til hovedindhold

Parkering

Parkeringshus på Wildersgade på Christianshavn

parkeringshus på christianshavn

Adresse

Wildersgade 2
1408 København K
Tlf: 7010 6070

Smart parkering på abonnement på Christianshavn

I Wildersgade på Christianshavn ligger et underjordisk parkeringshus med plads til 277 personbiler. Her kan du købe et fast parkeringsabonnement hos Jeudan Parkering og parkere din bil tørt, sikkert og godt. Alle dage, døgnet rundt.

Hvis du bor eller arbejder i området omkring Christianshavns kanaler, kan det være rart bare at køre det samme sted hen, hver gang du ankommer. Jeudans parkeringskælder i Wildersgade på Christianshavn er et pænt og velfungerende parkeringshus. Elbiler kan oplades via Clevers ladestandere, og der er adgang for gående via trappe og elevator.

Åbningstider

Alle dage, døgnet rundt med abonnement.

Udkørsel på Wildersgade på Christianshavn

Parkering

Slut med at cirkle rundt på Christianshavn

Var det noget med en fast parkeringsplads i Wildersgade? Med et parkeringsabonnement hos Jeudan Parkering er du altid sikker på at kunne finde en plads. Kontakt os på 7010 6070 eller udfyld formularen nedenfor for at høre mere om priser og muligheder.

Betaling

Tilmeld dig Betalingsservice og betal via PBS/Nets. Du slipper for regninger, og dit abonnement bliver altid betalt til tiden. Du kan også vælge at få en faktura tilsendt pr. mail.

Ekstra services

I dette anlæg tilbyder Jeudan Parkering mulighed for opladning af elbil med et Clever-abonnement.

Ekstra info

Pladser: +300 personbiler
Max. højde: 2 m.
Lader til elbil: Ja. (Der kommer ekstra ladestandere primo 2023)

Slut med at cirkle rundt på Christianshavn

Var det noget med en fast parkeringsplads i Wildersgade? Med en fast aftale hos Jeudan Parkering er du sikret en fast parkeringsplads lige midt i byen. Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder.

Kontakt Jeudan Parkering direkte på

7010 6070
i jeudans parkeringshus på gammel mønt taler to personer sammen