Gå til hovedindhold

Kundefordele

Dine fordele som kontorkunde i Jeudan

Læs her om dine fordele som kontorkunde, og få svarene på de oftest stillede spørgsmål.

udsigten fra et kontorlejemål på højbro plads

Ordentlighed forpligter. I medgang og modgang.

Flyt nemt mellem kontorlejemål

I Jeudan vil vi gerne være den ordentlige og gode vært. Vi vil gerne give dig albuerum – ikke bare målt i m2, men i muligheden for at skabe de mest ideelle rammer for din virksomhed. Vi har udviklet en række særlige Jeudan-fordele, som skal gøre det nemmere for dig som kontorkunde at følge med udviklingen – uanset om det går op eller ned.

Fordele, som i korte træk betyder, at du som virksomhed er kunde hos Jeudan, men ikke bundet til et specifikt lejemål. Hvis du f.eks. ønsker at flytte fra ét Jeudan-lejemål til et andet, tilbyder vi række fordele, afhængigt af om I vækster derudaf og har brug for at flytte til noget større, eller om I har brug for at skrue ned for kvadratmeterne i en periode og flytte til noget mindre.

Du kan læse mere om Jeudan-fordele for eksisterende kontorkunder herunder. Her på siden kan du også finde vores FAQ eller blive klogere på vores håndværkerservice, planteservice, rengøring, design og indretning eller nogle af de andre services, du har adgang til.

 • Gratis uforpligtende møde med Jeudans salgsafdeling for at kortlægge dine behov og ønsker.

 • Ingen dobbelt husleje.

 • Ind og ud samme dag. Når du flytter fra ét Jeudan-lejemål til et andet, vil din fraflytningsdato og indflytningsdatoen i det nye lejemål ligge på samme dag.

 • Individuelle fordele flytter med. Hvis du har individuelle vilkår, f.eks. i forhold til binding, i din nuværende kontrakt, flytter de med til dit nye Jeudan-lejemål. Det gælder dog ikke rabatter.

 • Depositum flytter med. Når du flytter til et større lejemål, er det kun differencen mellem dit nuværende depositum og det nye, som skal betales.

 • Vi betaler istandsættelsen. Når du flytter fra ét Jeudan-lejemål til et andet og større, betaler vi for istandsættelsen af det fraflyttede lejemål.

 • Gratis flytning. Når du flytter fra ét Jeudan-lejemål til et andet og større, er flytningen på vores regning. Dog undtaget ned- og udpakning.

 • Indretning over huslejen. Har du brug for ændringer, eller en individuel indretning, for at komme godt på plads i dit nye lejemål? Så kan Jeudan finansiere det over huslejen.

 • 24-timers adgang i hverdage til håndværkere, servicemedarbejdere og støjvagt på 7010 6070.

 • Adgang til abonnementsparkering hos Jeudan Parkering.

 • Adgang til Jeudans inspirationsunivers og showroom på Bredgade 45.

 • Gratis uforpligtende møde med Jeudans salgsafdeling for at kortlægge dine behov og ønsker.

 • Ingen dobbelt husleje. Har du et opsigelsesvarsel på 6-12 måneder på dit eksisterende lejemål, bliver det reduceret med 50 %. På den måde minimerer du dobbelt husleje og kommer hurtigere på plads i dit nye lejemål.

 • Individuelle fordele flytter med. Hvis du har individuelle vilkår, f.eks. i forhold til binding, i din nuværende kontrakt, flytter de med til dit nye Jeudan-lejemål. Det gælder dog ikke rabatter.

 • Indretning over huslejen. Har du brug for ændringer, eller en individuel indretning, for at komme godt på plads i dit nye lejemål? Så kan Jeudan finansiere det over huslejen.

 • Fordelene gælder alene én flytning om året, og så længe at arealet af dit nye lejemål ikke er mindre end 50% af dit eksisterende lejemål.

 • 24-timers adgang i hverdage til håndværkere, servicemedarbejdere og støjvagt på 7010 6070.

 • Adgang til abonnementsparkering hos Jeudan Parkering.

 • Adgang til Jeudans inspirationsunivers og showroom på Bredgade 45.


Ring til os på 7010 6070, hvis du vil høre mere om gratis flytning til større lejemål, eller hvis du har spørgsmål til nogle af de andre Jeudan-fordele.

Oftest stillede spørgsmål om kontorleje

Som kontorkunde hos Jeudan har du adgang til vores service hele døgnet. Ring til os på 7010 6070. Vores team af dygtige håndværkere og servicefolk står klar til at hjælpe – og rykke ud om nødvendigt.

Skynd dig at ringe til kundeservice på 7010 6070, så får vi kigget på det hurtigst muligt.

Ring til os på 7010 6070, så finder vi en løsning.

Ja, som kontorkunde har I ret til at benytte lejemålet hele døgnet. I skal dog være opmærksom på, at I udelukkende må anvende lejemålet til det formål, der er angivet i kontrakten. Derudover må I ikke være til gene for de øvrige kunder i ejendommen eller naboer.

Absolut. Ring til Jeudans kundeservice på 7010 6070, så hjælper vi jer med at bestille flere nøgler.

Kontakt vores parkeringsafdeling på parkering@jeudan.dk eller på telefon 7010 6070

Absolut. Som kontorkunde hos Jeudan får du adgang til en række forskellige services, bl.a. funklende fair rengøring. Læs mere om vores kontorrengøring, og ring til os på 7010 6070, hvis du vil høre mere om priser og muligheder.

Som lejer er du selv ansvarlig for at vedligeholde dit lejemål. Vi hjælper gerne, hvis du har brug for det. Kontakt os på 7010 6070 for at høre mere og få et tilbud fra Jeudans Håndværkerservice, hvis du har en konkret opgave.

I skal sortere affald i kontorlejemålet på samme måde, som I gør derhjemme. Der er affaldscontainere til almindeligt husholdningsaffald på ejendommens fællesområder. Øvrigt affald skal I selv sørge for at bortskaffe, medmindre I har en aftale med os og betaler for denne service via driftsudgifterne. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at spørge din kundechef via 7010 6070 eller kontakte os på affaldssortering@jeudan.dk.

Som erhvervskunde er I selv ansvarlige for at bortskaffe evt. storskrald. Du kan finde din nærmeste genbrugsstation på din kommunes hjemmeside, og har du brug for vores hjælp til f.eks. at køre storskrald på genbrugspladsen, kan du ringe til os på 7010 6070 og få et uforpligtende tilbud.

Er du vokset ud af dit lejemål, eller er lejemålet vokset fra dig, hjælper vi gerne med at finde et nyt, der passer til virksomhedens nye behov. Tag fat i din kundechef via 7010 6070, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig godt videre.

Som lejer i Jeudan tilbydes du eksklusiv adgang til abonnementsleje af parkeringspladser i vores P-huse i København. Kontakt os på parkering@jeudan.dk, hvis du ønsker at høre mere.

Hos Jeudan får du fleksible lejevilkår. Det betyder, at der som udgangspunkt er 3 måneders opsigelse af dit lejemål. Der kan dog være indgået aftaler ved lejekontraktens indgåelse, der har ændret på dette. Bindingsperioden for dit lejemål fremgår af din lejekontrakt.

Opsigelsesvarslet på dit kontorlejemål fremgår af din lejekontrakt.

Absolut. Kontakt dit kundeteam via 7010 6070, så hjælper de dig videre.

Ja, en af jeres kundefordele hos Jeudan er rabataftaler. Du kan læse om vores rabataftaler her.

Du er altid velkommen til at kontakte din kundechef via 7010 6070. Har vi ikke svar på rede hånd, finder vi ud af det hurtigst muligt og vender tilbage til dig.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Udfyld formularen forneden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller ring og få svar på dit spørgsmål

7010 6070
jacob dalgaard og jonathan werner i jeudan