Gå til hovedindhold

Services

Rengøringsservice

Vi gør rent, som vi passer ejendomme. Ordentligt.

mand gør rent på et lejemål i københavn

I Jeudan gør vi rent, ligesom vi passer ejendomme. Ordentligt. Når du er kunde hos os i København, hjælper Jeudan gerne med en god, grundig og pålidelig rengøringsservice.

Når du laver en rengøringsaftale med os, får du kun besøg af vores egne rengøringsmedarbejdere. Det betyder, at de allerede kender Jeudans ejendomme som deres egen bukselomme. Det betyder også, at de får en ordentlig løn og har gode ansættelsesforhold.

Kontorrengøring - på alle leder og kanter

Vi mener det, når vi siger, at vi gør ordentligt rent. Dét har vi faktisk papir på. Vi har nemlig garantimærkningen Servicenormen af Servicebranchens Arbejdsgiverforening. Mærkningen gives alene til virksomheder, der har styr på og høje standarter inden for:

  • Økonomiske attester

  • Kvalitetsniveau

  • Miljøhensyn

  • Arbejdsmiljø

  • Personaleforhold

  • Uddannelse

Servicenormen er din garanti for, at vi hos Jeudan lever op til branchens højeste standarder. Selvfølgelig, får vi lyst til at tilføje. Ordentlighed forpligter.

jeudan servicemedarbejder

Ren i mere end en forstand

Vores rengøring er kun så ren, som de produkter, vi bruger. Derfor gør vi os umage med at udvælge de mest miljøvenlige rengøringsprodukter. Når vi gør dit kontor rent, bruger vi en produktserie af rengørings- og desinfektionsmidler, der alle er vegetabilsk baserede og 100 % biologisk nedbrydelige. For dig betyder det miljøvenlig og effektiv rengøring.

jeudan medarbejder på jeudan ladcykel
jeudan medarbejder gør rent på skrivebord

Rengøringen på tre hjul

Vores rengøringspersonale tager i langt de fleste tilfælde cyklen, når kontoret trænger til en rengørende hånd. Hos Jeudan har vi nemlig skiftet den almindelige firmabil ud med en firmaladcykel, og det er oftest derfor rengøring på tre hjul, du får besøg af. Den rene indsats stopper nemlig ikke bare ved de rene produkter - den inkluderer også ren transport til og fra dit kontor.

Kontoret bliver en ren fornøjelse

Om nogen ved vi, at kontorer er forskellige, så vi laver naturligvis en rengøringsaftale, der er tilpasset jer og jeres kontor. Kontakt os, så finder vi sammen frem til jeres behov.

Lad os få det hele på det rene. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på jeres kontorengøring.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
jeudan rengøringsfolk i uniform
kontorplante ved loungestole

Services

Trænger dine planter også?

Lad Jeudans Planteservice stå for kontorplanternes trivsel og vækst, så kan I koncentrere jer om at drive virksomhed.

meyers frokost

Services

Skal medarbejderne forkæles med en god frokost?

Vi står klar hver dag til at servicere dig og dine medarbejdere med en smagspakket frokost fyldt med sæsonens bedste råvarer i samarbejde med Meyers.