Gå til hovedindhold

Ejendomme

Erhvervslejemål i København

Leder du efter et erhvervslejemål i København? Smukke, klassiske erhvervslejemål med indbygget samfundssind.

erhvervslejemål og Jeudans ejendom på Amaliegade 27 i Frederiksstaden i København K

Ledige erhvervslejemål i København

Søg dig frem til dit næste erhvervslejemål i København hos Jeudan. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med uforpligtende rådgivning og vejledning, så vi sammen kan finde det erhvervslejemål i København, der passer bedst til dine drømme, behov og ønsker. Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Vi råder over mere end 200 ejendomme, primært erhvervslejemål i det centrale København og på Frederiksberg, og dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af vores historiske erhvervslejemål i København.

Ingen binding i dit næste erhvervslejemål i København

Som ny kunde i et erhvervslejemål i Københavnhos Jeudan, tilbyder vi dig ingen binding og frihed til at skrue op eller ned. Vi giver dig vores særlige fordele når du flytter ind i en af vores erhvervsejendomme. Det kan du læse meget mere om under vores særlige Jeudan fordele.

Erhvervslejemål i København med fleksible rammer

Ud af vores mere end 200 ejendomme i Hovedstadsområdet er omtrent 1/4 udlejet til boligkunder, hotelgæster eller biler i vores mange parkeringshuse i København, mens de resterende 3/4 består af en lang række forskellige erhvervslejemål i København, som bebos af tilfredse erhvervskunder i kontorlokaler, butikker, kontorhoteller eller lagerfaciliteter.

Vi følger med – uanset om det går op eller ned

Når du skriver under på et erhvervslejemål i København med Jeudan, får du en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde med dig. Vi har alle lært, at verden pludselig kan se helt anderledes ud, end vi forventede nærmest fra den ene dag til den anden. Derfor har vi udviklet en række særlige Jeudan-fordele, som skal gøre det nemmere for vores erhvervskunder at følge med verden – uanset om det går op eller ned.

Indretning i kontorlejemål i København

Særlige fordele

Få de særlige Jeudan fordele

Når du flytter ind i dit nye kontor hos Jeudan, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af vores særlige Jeudan fordele, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Erhvervslejemål i København med en stabil, høj udlejningsprocent

Jeudan har en lang række forskellige erhvervslejemål i København. Det går stærkt med udlejningen, og vi har gennemsnitligt over de sidste fem år ligget på en høj udlejningsprocent på 95%. Hvis du ser et lokale, lager eller andet erhvervslejemål i en attraktiv erhvervsejendom, du godt kan lide, anbefaler vi dig at skrive eller ringe til os på 7010 6070 med det samme. Hvis dit drømmelejemål ikke er ledigt lige nu, kan du oprette en personlig søgeagent, så får du besked så snart, der er noget ledigt.

Set, hørt og godt serviceret i dit erhvervslejemål i København

Som kunde hos Jeudan skal du føle dig set, hørt og godt serviceret. For det første fordi det er det ordentlige at gøre, når man er udlejer, og for det andet fordi vi har en helt konkret ambition om, at vi vil være “bedst til kunder”. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke kundeoplevelsen og bl.a. sørge for, at du som kunde altid møder et Jeudan, der forsøger at gøre tingene smartere og mere enkelt for dig.

Vi gennemfører løbende kundetilfredshedsundersøgelser, så vi kan holde godt øje med vores kunders behov og ønsker. Det er bl.a. de undersøgelser, der har været med til at skabe idéen til vores showroom i Bredgade, vores frokost- og cateringordning, Jeudans håndværkerservice og mange af de andre services, du har adgang til som kunde hos Jeudan.

Om Jeudan

Jeudan er ejet af to af Danmarks mest traditionsrige og generøse holdingselskaber: William Demant Invest og Chr. Augustinus Fabrikker, som begge, via deres velgørende fonde, støtter en lang række gode formål over hele landet. William Demant Fonden yder især støtte til forskning i audiologi (læren om hørelsen), unges uddannelse, børn og unges trivsel samt kunst og kultur. Og Augustinus Fonden bidrager med et stort almennyttigt arbejde primært indenfor de kulturelle, sociale og forskningsmæssige områder. Hvert år fordeler Jeudans ejere hundredvis af millioner, der har afgørende betydning for tusinder af mennesker overalt i Danmark. Er du nysgerrig på, hvad pengene går til, og hvordan, du som kunde hos Jeudan er med til at støtte fondenes gode arbejde, kan du læse mere på Jeudans ejerskab og fonde.

Håndværker i lejemål
Showroom Bredgade 45

Bliv inspireret i vores showroom

I Jeudans showroom får du rådgivning i design, indretning samt valg af materialer. Vil du med indenfor og blive inspireret til bæredygtige designløsninger?

Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.

Ønsker du rådgivning om dit næste erhvervslejemål i København?

Kontakt os og lad os hjælpe dig.

Eller ring til os på

7010 6070
to ansatte i jeudans salgsafdeling

Fandt du ikke det du søgte? Opret en personlig søgeagent.

Skriv mig op