Gå til hovedindhold

Butikslokaler til leje. Find dit nye butikslejemål

Drømmer du om et finde et butikslokale til leje på en unik adresse i en ejendom med historie? Så er du kommet til det rette sted. Vi udlejer butikslejemål med særlige fordele, og vi vil gerne være den ordentlige og gode vært. Når du lejer et butikslokale hos Jeudan får du albuerum – ikke bare målt i m2, men i muligheden for at skabe de mest ideelle rammer for din butik og virksomhed.
Vi tilstræber derfor at skabe muligheder for dig, som kunde i et butikslejemål, der kan tilpasses den virkelighed, du befinder dig i. Og alt sammen i overensstemmelse med vores kerneværdier;
ordentlighed, dygtighed og tilgængelighed.

Når du flytter ind i et af vores flotte butikslejemål, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af vores særlige fordele, der - som du kan se her - på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

Østerbro er kendt for at have en høj standard for butikslokaler og butikslejemål. Mange af bygningerne er opført i en smuk og karakteristisk arkitektur, der giver en autentisk og unik atmosfære til butiksområdet

Særlige fordele i vores butikslokaler til leje

• Ingen binding. Der er ingen uopsigelighed på dit nye butikslejemål, som altid kan opsiges med 3 måneders varsel.

• Intet depositum. Fordi dine penge yngler bedre i din butik end på vores bankkonto.

• Istandsat lejemål: Dit butikslejemål er istandsat ved indflytning.

Læs mere om alle dine særlige fordele som ny kunde i et butikslejemål hos Jeudan.

Butikslejemålet er åben for gode ideer

Måske du drømmer om at åbne en farerig blomsterbutik, en hyggelig café eller en butik der sælger boliginteriør. Det kan være at du har en drøm om hvor at dit nye butikslokale skal ligge, og har øje for særlige erhvervsejendomme du drømmer om at flytte ind i. Det kan også være, at du endnu ikke har fastlagt dig på en lokation for dit nye butikslejemål.

Vi har butikker til leje på flere lokationer f.eks. i historiske ejendomme i København K, på Østerbro, på Vesterbro og på Frederiksberg. Vi kan også hjælpe dig med at åbne op for dine butiksdrømme udenfor storbyen med et butikslokale udenfor København f.eks. i Ringsted, i Stenløse eller andre steder. Du er altid velkommen til at søge efter dit nye butikslejemål og butik til leje i filtret, men det kan også være værdifuldt for dig, at skrive dig op til vores søgeagent. På denne måde er du den aller første der får besked når vi har ledige butikslokaler til leje på lige den lokation du drømmer om.