Gå til hovedindhold

Parkering

Valet parkering i København

Med et abonnement på vores VI Parkerer-service i Jeudans parkeringshuse på Sankt Annæ Plads og Gammel Mønt kan du få det helt VIP.

valet parkering i københavn k

Adresser

Sankt Annæ Plads 32 / Kvæsthusbroen 1
1250 København K
Tlf.: 4199 7899

Gammel Mønt 1-3
1117 København K
Tlf.: 4199 7500

Få det helt VIP

Med et abonnement på vores VI Parkerer-service i Jeudans parkeringshuse på Sankt Annæ Plads og Gammel Mønt kan du få det helt VIP. Du skal bare trille bilen hen til indgangen af p-huset og give os nøglen – så kører vi den på plads for dig. Og når du skal afsted igen, kører vi bilen frem til dig.

Det får du med et VI Parkerer-abonnement

Med et VI Parkerer-abonnement parkerer og henter Jeudans serviceassistenter din bil, ligesom du har brug for det i følgende tidsrum:

Sankt Annæ Plads

Mandag-fredag

7.00-18.00

Gammel Mønt

Mandag-lørdag

7.00-19.00

Uden for disse tidsrum gælder dit VI Parkerer-abonnement som et almindeligt abonnement med egen parkering.

Priser og tilmelding

Et VI Parkerer-abonnement koster kr. 3.680,- om måneden, ekskl. moms. Hvis du er interesseret, kan du ringe på 7010 6070 eller sende os en henvendelse ved at udfylde formularen forneden.

Vi glæder os til at parkere din bil – nemt, sikkert og centralt i København K.

PS: Hvis du har et eksisterende abonnement, så er der ingen binding, skulle du ønske at skifte tilbage til din nuværende løsning.

Skal vi parkere din bil helt VIP?

Er valet parkering i København K noget for dig? Kontakt os hvis du er interesseret i at tegne en abonnement på vores VI Parkerer-service.

Kontakt Jeudan Parkering direkte på

7010 6070
to personer har en samtale i jeudans parkeringshus på Gammel Mønt
parkering i kbh jeudan

Parkering

Parkering i København

Skal du ind til byen? Enten på grund af arbejde, restaurantbesøg eller andre vigtige ærinder? Vi hjælper dig med nogle af de bedst beliggende parkeringshuse i København.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.