Gå til hovedindhold

Konferencelokaler

Hold din næste konference i Jeudans førsteklasses konferencefaciliteter i København og Vedbæk.

konferencelokale i bredgade i københavn k

Klassisk København eller grønt Nordsjælland?

Skal du arrangere et firma arrangement eller en konference? Et foredrag, en generalforsamling eller en temadag? Uanset hvad, så har Jeudan to gode bud på, hvor du skal invitere dine gæsterne hen: midt ind i det smukke, klassiske København eller helt ud på landet i flotte og frodige omgivelser.

Jeudan byder velkommen indenfor i smukke konferencelokaler i centrum af København på Bredgade 30 og i vores førsteklasses konferencelokaler i Nordsjælland på Frydenlundsvej 30 i Vedbæk. Uanset om du er til smukke palæer i noget af det ældste af København, eller om det passer bedre til jer med lys, luft og dyreliv i det Nordsjællandske, så står Jeudan klar til at servicere jer, så fuglene synger.

Konferencelokaler lige som det passer dig

Vi kan skræddersy vores konference aftaler, så de kan rumme både fuld forplejning på heldagskonferencen, lun frokost på temadagen eller et par timers øl, kaffe og smørrebrød til den årlige generalforsamling. Du kan læse meget mere om Jeudan konferencecentre herunder.

Skriv til os, så kvitterer vi med et uforpligtende tilbud på et konferencelokale til jeres næste arrangement.
Vi glæder os til at høre fra dig.

stole i konferencelokale i københavn k

Services

Konferencelokale i København K

Hold din næste konference i det centrale København, hvor du og op til 80 deltagere kan nyde godt af førsteklasses faciliteter midt i det historiske Frederiksstaden.

papir på konferencebord i konferencelokale i nordsjælland

Services

Konferencelokale i Nordsjælland

Hold din næste konference på Frydenlund i Vedbæk. Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser.

Modtag et uforpligtende tilbud på din næste konference.

Fortæl os om dine ønsker, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Ring til os direkte

7010 6070
salgsafdeling i jeudan i jakkesæt
nedkørsel til p-huset på sankt annæ plads

Parkering

Hvor kan jeg parkere?

Det er nemt at komme af med bilen, når der skal afholdes konference i København K. Vi har tre p-huse i kort gåafstand til vores konferencelokale i Bredgade. Læs mere om vores parkeringshuse i København K.