Gå til hovedindhold

Services

Konferencelokale i København

Hold din næste konference i det centrale København, hvor du og op til 80 deltagere kan nyde godt af førsteklasses faciliteter.

stole i konferencelokale i bredgade i københavn k

Velkommen til Bredgade 30 og de smukkeste konferencelokaler i centrum af København, nu vi selv skal sige det. Lokalerne ligger i en af Jeudans mange ejendomme i Frederiksstaden. Her er brede boulevarder, smukke detaljer og nogle af de ældste bygninger i byen, mange af dem er fredede og bevaringsværdige.

God service og god forplejning

Det første I møder er vores reception. Her bliver alle budt velkommen med smil og god service. Forplejningen til jeres konference er også i særklasse, og vi kan skræddersy det hele, så det passer til jer, uanset om I ønsker kaffe, buffet eller en let anretning. Det er nemt at komme til konferencelokalet i Bredgade 30. Metrostoppet ved Marmorkirken ligger lige ved siden af, og vi kan også tilbyde jer, at parkere i vores parkeringshuse ved Skt. Annæ Plads eller Dr. Tværgade.

Konferencelokale med plads til op til 100 gæster

På øverste etage i Bredgade 30 ligger konferencelokalet Grev F. M. Knuth. Her er loft til kip, et smukt lysindfald og en helt unik udsigt over Frederiksstadens flotte hustage.

Lokalet er nyrenoveret og passende til konference, foredrag, stormøder og generalforsamlinger. Her er plads til op til 100 gæster, afhængigt af opstillingen af borde og stole.

Grev F. M. Knuth er fuldt udstyret med professionelt AV-udstyr. Blokke og kuglepenne til alle deltagere er inkl. i lejen.

Mødefaciliteter til op til 20 gæster

I Bredgade 30 står det store mødelokale, J. A. Jerichau, klar til at modtage op til 20 gæster. Et lyst og imødekommende lokale med god akustik, kølige farver og fred og ro for gadens trafik

Lokalet er nyrenoveret og danner, med sin maks. kapacitet på 20 personer, den ideelle ramme for f.eks. bestyrelsesmødet.

J. A. Jerichau er udstyret med Clikshare og Apple TV. Blokke og kuglepenne til alle deltagere er inkl. i lejen.

Priser og tilbud

Vi kan klare det meste, og sammensætter jeres konference ud fra jeres behov, ønsker og budget. Ring endelig til os på 7010 6070, hvis du har spørgsmål, eller udfyld formularen og vi vender tilbage snarest.

konferencelokale i bredgade i københavn k
bøjlestang i konferencelokale i kbh k

Vil du høre mere?

Udfyld formularen forneden og modtag et uforpligtende tilbud på din næste konference i København K.

Vil I afholde konference i København K?

Fortæl os om jeres tanker og drømme, og vi sender et uforpligtende tilbud.

Eller ring direkte på

7010 6070
salgsafdelingen i jeudan
papir på konferencebord i konferencelokale i nordsjælland

Services

Konferencelokale i Nordsjælland

Hold din næste konference på Frydenlund i Vedbæk. Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser.

håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.