Gå til hovedindhold

Parkering

Parkeringshus i København på Gammel Mønt

parkeringshus i københavn k på gammel mønt ved strøget

Adresse

Gammel Mønt 1-3
1117 København K
Tlf.: 4199 7500

Parkeringshus i indre København

Lige dér, hvor det hele sker på én gang, i centrum af København tæt på butikker, museer, store seværdigheder og byens puls, finder du det helt rigtige sted til din bil. Parkeringshuset på Gammel Mønt er et moderne parkeringsanlæg, hvor vi har gjort lidt ekstra for at gøre det til en god oplevelse af parkere nemt, sikkert og centralt i København K.

Uanset om du skal ind til København centrum for at shoppe, spise middag eller holde møde, så er det nemt at komme både til og fra Jeudans parkeringshus i København K. P-huset er bemandet en stor del af døgnet, og du kan hente din bil døgnet rundt.

Åbningstider

Afhentning: Hele døgnet
Mandag-fredag: 07.00-20.00
Lørdag: 07.00-18.00
Søndag: Lukket

Parkeringshuset på Gammel Mønt er bemandet i hele åbningstiden. Udenfor åbningstiden kan vagten kontaktes på tlf. 4199 7500. Adgang til anlægget udenfor åbningstiden kan ske fra porten ved Gammel Mønt 1 - 3 og kræver indtastning af nummerplade eller scanning af QR-kode, hvis du er abonnementskunde, samt at parkeringen er foretaget indenfor åbningstiden. Alternativt kan en vagt mod betaling på kr. 400,- give adgang til afhentning.

valet parkering på skt annæ plads i københavn k

Valet parkering

Spar tid. Lad os klare parkere bilen for dig

Stil bilen ved indgangen, giv os nøglen, så kører vi den på plads. Og når du skal afsted igen, kører vi bilen frem til dig. Hos Jeudan tilbyder vi valet parkering på abonnement i p-husene på Sankt Annæ Plads og Gammel Mønt.

Priser

Kl. 08.00-20.00

kr. 60,- i timen

Kl. 20.00-08.00

kr. 32,- i timen

Maks. døgnpris

kr. 500,-

Maks. aften/natpris (20.00-08.00)

kr. 175,-

Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Parkering på abonnement

Var det noget med en fast parkeringsplads i indre København? Med en abonnementsaftale hos Jeudan er du altid sikker på at kunne parkere din bil midt i København. Kontakt os på 7010 6070 eller udfyld formularen nedenfor for at høre mere om priser og muligheder for at parkere i København K.

Ekstra services

I dette anlæg tilbyder vi også bilvask. Som lidt ekstra luksus i hverdagen hjælper vi også gerne med at parkere din bil for dig – helt uden ekstra omkostninger. Det kalder vi valet parkering.

Ekstra info om p-huset på Gammel Mønt

Antal parkeringspladser: 90
Max. højde: 1,95 m.
Lader til elbil: Ja, kør til etage -1

Ønsker du en fast parkeringsplads i København K?

Var det noget med en fast parkeringsplads i indre København? Med en fast aftale, er du altid sikker på at kunne finde en p-plads midt i København. Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder for parkering i centrum af København.

Kontakt os direkte på

7010 6070
to personer i jeudans parkeringshus på gammel mønt