Gå til hovedindhold

Mødelokaler

Mødelokaler til enhver anledning

Mangel på mødelokale? Som kunde hos Jeudan kan du holde dine møder i ét af vores mange mødelokaler – både i indre by og i Vedbæk.

mødelokale i københavn k i bredgade

Det gode møde skabes af dets deltagere - men de gode rammer og de gode mødefaciliteter har bestemt også noget at skulle have sagt. Har du dem ikke på egen matrikel, kan du som kunde hos os leje vores mødelokaler i indre København og i Vedbæk. Vi klarer det praktiske for dig, og du skal blot møde op. Du får flotte rammer og inspirerende omgivelser til rådighed - med imponerede kunder, gæster og samarbejdspartnere til følge.

Mødelokaler i pulserende København og naturskønne Nordsjælland

Jeudan har i alt 18 mødelokaler, der er fordelt på henholdsvis to lokationer i København - Toldbodgade og Bredgade - og desuden vores kontorlandskab Frydenlund 30 i Vedbæk. Du har med andre ord frit slag til at holde dine møder, hvor det passer dig, din virksomhed og dine mødegæster.

De små, de store og dem imellem

Vores mødelokaler rummer det lille møde til 2 personer, men også det store, hvor I er op imod 20. På oversigten herunder kan du se, hvordan både antal og plads fordeler sig på de tre mødelokationer.

  • Frydenlundsvej 30 i Vedbæk: 9 stk. (2-12 personer)

  • Bredgade 30 i København K: 7 stk. (2-20 personer)

  • Toldbodgade 55B i København K: 2 stk. (2-6 personer)

Vores mødelokaler er til rådighed i den almindelige kontoråbningstid, hvilket vil sige, at de kan bookes i tidsrummet mellem klokken 8 og 17. Det gælder alle ugens dage.

Mødelokale på Frydenlund
Forplejning i mødelokale København K

Frem med forplejningen

Et møde bliver sjældent mindre vellykket af god forplejning før, efter og undervejs. Når du afholder dine møder på et af de tre lokationer, står vores dygtige personale klar til at sørge for jer.

Varm velkomst i receptionen

Fælles for samtlige af lokationerne er, at de i receptionen er bemandet af kyndig, smilende personale, der tager imod dig og dine mødegæster, ligesom de sørger for, de kommer til rette sted og lokale. Alt, I skal gøre, er blot at møde op og henvende jer i receptionen.

Vil du holde dine møder i inspirerende omgivelser med forplejning og alt, der hører sig til, skal du blot kontakte os via kontaktformularen nedenfor.

tina i kaffebaren ved receptionen

Nem parkering rundt om hjørnet

Er I kørende til og fra mødelokalet, kan I bruge Jeudans p-huse, der er placeret i kort afstand til mødelokalerne. Afholdes mødet i Bredgade, kan I for eksempel parkere ved Dronningens Tværgade, for Toldbodgade er parkeringshuset på Sankt Annæ Plads et oplagt valg, og hvis valget af mødelokale falder på et af de mange på Frydenlund 30 i Vedbæk, er der rigeligt af p-pladser på grunden her, hvor I kan parkere gratis.

Et stort arrangement i kalenderen?

Har du brug for meget plads til et større arrangement, hvor pladsen i et almindeligt mødelokale ikke rækker til? Måske til en produktpræsentation, en samling af udenlandske samarbejdspartnere, en konference, en generalforsamling eller en workshop? Uanset hvad du har på tapetet, kan du finde pladsen og lokalerne hos Jeudan. Det gælder også, når deltagerantallet bliver tocifret. Udover de 18 mødelokaler har nemlig vi to konferencelokaler – ét i indre København og ét på Nordsjælland – som du ligeledes kan booke som Jeudan-kunde.

konferencelokale på bredgade

Få et tilbud på et mødelokale til dit næste møde.

Fortæl os om dine ønsker til mødet, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Ring til os direkte

7010 6070
salgsteamet i jeudan
papir på konferencebord i konferencelokale i nordsjælland

Services

Konferencelokale i Nordsjælland

Hold din næste konference på Frydenlund i Vedbæk. Her kan du og op til 100 andre deltagere udveksle erfaringer, blive klædt på med ny viden og nyde en anderledes arbejdsoplevelse i inspirerende og innovative omgivelser.

stole i konferencelokale i københavn k

Services

Konferencelokale i København K

Hold din næste konference i det centrale København, hvor du og op til 80 deltagere kan nyde godt af førsteklasses faciliteter midt i det historiske Frederiksstaden.