Gå til hovedindhold

Parkering

Parkeringshuse i København

Parkér din bil sikkert i Københavns bedst placerede parkeringshuse. Lad os passe din bil, mens du passer dine ærinder.

Parkeringshus i København K ved Gammel Mønt

Parkér i Københavns bedst placerede p-huse

Hvis du synes, at det er svært at finde en parkeringsplads i København, så er du kommet til det helt rigtige sted. Med fem centralt placerede p-huse i indre by i København og mulighed for selv at parkere bilen – eller at få os til det – så kan du få det, lige som din bil vil have det. Vi tilbyder både abonnementsparkering og timeparkering.

Parkér en time, en dag eller hele året rundt

I Jeudans parkeringsanlæg kan du parkere en time, en dag eller året rundt med vores abonnementsparkering. Du kan læse mere om priser og muligheder under hvert enkelt p-hus. Og drømmer du lidt om aldrig at skulle bekymre dig om parkering igen? Så udfyld formularen her på siden og modtag et uforpligtende tilbud på abonnementsparkering.

Ladestandere i vores p-huse i København

Vi værner om hovedstadens luftkvalitet og støjniveau og ønsker at fremme brugen af elbiler. I samarbejde med Clever tilbyder vi dig derfor god mulighed for lade din elbil op i vores p-huse. Målet er at etablere 480 ladepunkter i vores p-huse indenfor kort tid - og vi er allerede godt på vej.

bil kører ind i jeudans parkeringshus på dronningens tværgade

Parkering

Parkeringshuset i Dronningens Tværgade

Parkeringshuset i Dronningens Tværgade giver dig en p-plads tæt på Kongens Have, Nyhavn og Kongens Nytorv. Her er fem etager og en spektakulær udsigt. Og så er det oveni købet Danmarks ældste parkeringsanlæg.

facade på jeudans parkeringshus ved gammel mønt

Parkering

Parkeringshuset ved Gammel Mønt

Parkeringshuset ved Gammel Mønt er det perfekte valg, hvis du skal en tur på Strøget, i Illum eller i Magasin. Herfra er alt lige om hjørnet.

en bil kører ind og en bil kører ud af jeudans parkeringhus på sankt annæ plads

Parkering

Parkeringshuset på Sankt Annæ Plads

Parkeringshuset på Sankt Annæ Plads er det oplagte valg, hvis I skal i Det Kongelige Teater, i Skuespilhuset eller til event på Ofelia Plads. Vores moderne, underjordiske parkeringshus på Sankt Annæ Plads er klar til at byde jer velkommen.

p-hus på amerika plads

Parkering

Parkeringshus på Amerika Plads på Østerbro

Parkering på Østerbro kan være lidt af en tålmodighedstest, så hvis din tur f.eks. går til Amerika Plads eller Dampfærgevej, vil vi foreslå, at du parkerer i Jeudans flotte nye p-hus på Amerika Plads.

nedkørsel til parkeringshuset på christianshavn

Parkering

Parkeringshuset i Christianshavn

Parkeringshuset i Wildersgade er til dig, der gerne vil stille bilen på Christianshavn og som samtidig leder efter parkering på abonnement – i Jeudans p-hus i Wildersgade kan du få begge dele.

Skal vi finde en fast plads til din bil?

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på abonnementsparkering.

Kontakt Jeudan Parkering direkte på

7010 6070
kundeservice og kunde ved skranken i Jeudans parkeringshus på Gl. Mønt
valet parkering på skt annæ plads i københavn k

Valet parkering

Spar tid. Lad os klare parkere bilen for dig

Stil bilen ved indgangen, giv os nøglen, så kører vi den på plads. Og når du skal afsted igen, kører vi bilen frem til dig. Hos Jeudan tilbyder vi valet parkering på abonnement i p-husene på Sankt Annæ Plads og Gammel Mønt.