Gå til hovedindhold

Særlige fordele

Særlige fordele for nye kunder

Vores kontrakt binder dig ikke. Men vi håber vores service gør.

Stukloft i Jeudans ejendom i Palægade 2 i København K

Her samler vi på glade kunder

Når du skriver under på en lejekontrakt med Jeudan, kommer du i hus hos en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde med dig.

Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og lejevilkår for dig, så du bliver hos os så længe som muligt. Og hvis der sker forandringer i dit liv, og dine behov pludselig ændrer sig, så kan vi også hjælpe med en løsning på det – uanset om du lejer bolig, butik eller kontor hos os. Derfor tilbyder vi en række særlige fordele:

  • Ingen binding på alle erhvervslejemål

  • Ingen forudbetalt leje på boliglejemål

Nedenfor kan du læse mere om de særlige Jeudan fordele indenfor din ønskede lejemålskategori, og kontakt os, hvis du har spørgsmål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig med at svare på de spørgsmål du måtte have.

Set, hørt og godt serviceret

Som kunde hos Jeudan skal du føle dig set, hørt og godt serviceret. For det første fordi det er det ordentlige at gøre, når man er udlejer, og for det andet fordi vi har en helt konkret ambition om, at vi vil være den bedste udlejer. Derfor arbejder vi målrettet efter hele tiden at styrke kundeoplevelsen og bl.a. sørge for, at du som altid møder et Jeudan, der forsøger at gøre tingene smartere og mere enkelt for dig.

Vi gennemfører løbende undersøgelser blandt vores kunder, så vi kan holde godt øje med jeres behov og ønsker. Det er bl.a. de undersøgelser, der har været med til at skabe idéen til vores showroom i Bredgade, vores frokost- og kantineordning og de mange andre fordele, du kan få som kunde i Jeudan.

Du er også altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070 og høre hvordan vi kan hjælpe dig med at finde dit næste lejemål.

ejendomsudlejning i stræderne i københavn k

Ejendomme

Søg efter dit næste lejemål

Udfyld dine søgekriterier, og find dit næste lejemål. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for råd og vejledning til at finde dit næste lejemål.

Har du spørgsmål?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
philip og dan i jeudan taler sammen

Fandt du ikke det, du søgte? Tilmeld dig vores søgeagent og få først besked om nye lejemål.

Skriv dig op