Gå til hovedindhold

Særlige fordele

Særlige fordele for nye boligkunder

Få særlige fordele, når du flytter ind hos Jeudan.

Stue på Pilestræde 35

Særlige fordele for nye boligkunder

Alle boliglejemål med en husleje på over kr. 18.000,- i måneden får:

  • Ingen forudbetalt leje: Du skal ikke betale forudbetalt leje.

  • Gratis flytning: Flytter du inden for København og Frederiksberg betaler vi din flytning - eller giver et tilskud på op til 10.000 kr. til dig, der flytter fra et andet område. Tilskuddet dækker dog ikke ned- og oppakning.

Herudover byder vi også på:

  • Rengøring og vinduespudsning i din nye bolig efter indflytning. 

  • 2 handymen i 1 dag, der samler og monterer dine ting og hjælper dig godt på plads.  

  • Hjælp til indretning af ét af rummene i din nye bolig ved vores indretningsarkitekter.  

  • Adgang til abonnementsparkering i et af Jeudans p-huse i København.  

  • Adgang til Jeudans håndværkere og indretningsarkitekter.  

  • 24-timers adgang til akut assistance på 7010 6070, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud mm. 

Ovenstående gælder udvalgte lejemål indtil den 31. december 2023. 

Bo historisk godt. På historisk gode vilkår.

I Jeudan har vi en stor kærlighed for huse med historie. Huse med flotte detaljer og godt gammeldags håndværk, hvor du f.eks. kan se, at nogen engang har gjort sig umage med et smukt sildebens-parketgulv, en sirligt håndskåret stuk eller en elegant radiatorskjuler.

Når huse er noget helt særligt, bliver de ofte fredede. Den slags har Jeudan en del af. De smukke og klassiske ejendomme, som har en helt særlig sjæl og stemning, der gør, at man føler sig hjemme, selvom man lige er trådt ind ad døren for første gang.

Der er selvfølgelig en række regler for de fredede og bevaringsværdige ejendomme, som Jeudan ejer i København og på Frederiksberg, men vi kan ændre på rigtig meget inden i husene, så længe vi respekterer bygningernes historier og originale detaljer.

Vil du vide mere?

Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
jacob og rikke fra salg i jeudan

Set, hørt og godt serviceret

Som kunde hos Jeudan skal du føle dig set, hørt og godt serviceret. For det første fordi det er det ordentlige at gøre, når man er udlejer, og for det andet fordi vi har en helt konkret ambition om, at vi vil være “bedst til kunder”. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke kundeoplevelsen og bl.a. sørge for, at du som kunde altid møder et Jeudan, der forsøger at gøre tingene smartere og mere enkelt for dig. Vi gennemfører løbende kundetilfredshedsundersøgelser, så vi kan holde godt øje med vores kunders behov og ønsker. Det er bl.a. den slags undersøgelser, der har været med til at skabe de særlige fordele, som du i dag kan få som ny boligkunde hos os.

Fandt du ikke det, du søgte?

Skriv dig op i søgeagenten