Gå til hovedindhold

Parkering

Parkeringshus på Dronningens Tværgade i København K

Parkér din bil sikkert i centrum af København. Parkering få minutters gang fra Kongens Nytorv.

parkeringshus i kbh k i dronningens tværgade

Adresse

Dronningens Tværgade 4
1302 København
Tlf.: 4199 7707

Åbningstider i p-huset

Afhentning: Hele døgnet
Alle ugens dage: 06.00-21.00

Parkeringshuset i Dronningens Tværgade er bemandet i åbningstiden. Udenfor åbningstiden er det muligt at få fat i en vagt på tlf. 4199 7707. Adgang til parkeringshuset udenfor åbningstiden kræver indtastning af nummerplade eller scanning af en QR-kode, hvis du er abonnementskunde, samt at parkering er foretaget indenfor åbningstiden. Alternativt kan en vagt mod betaling på 400 kr. give adgang til afhentning.

Parkeringshus midt i Frederiksstaden

Frederiksstaden ligger og smyger sig smukt langs med vandet i det gamle centrale København. Her er mange af bygningerne fredede – og det gælder også Jeudans parkeringshus i Dronningens Tværgade. Parkeringshuset er bygget i 1933 med tydelig inspiration fra de amerikanske p-huse, og det var Danmarks allerførste parkeringsanlæg. Det er fem etager højt, fredet og bevaringsværdigt og udover at give dig nem parkering midt i de travle gader centralt i København, så kan du også få en virkelig fin udsigt til din bil.

Parkeringshuset ligger centralt i København K, og uanset om du skal slentre langs med vandet, til møde, shoppe, spise eller i teateret, så er det nemt at komme både til og fra parkeringshuset i Dronningens Tværgade 4.

Udsigt til Marmorkirken fra p-hus i Dr. Tværgade

Parkering

Slut med at cirkle rundt

Var det noget med en fast parkeringsplads i Frederiksstaden? Med et parkeringsabonnement hos Jeudan Parkering er du altid sikker på at kunne finde en plads. Kontakt Jeudan Parkering på 7010 6070 eller udfyld formularen nedenfor for at modtage et uforpligtende tilbud på din parkeringsplads i København.

Priser

Kl. 08.00 - 20.00

kr. 60,- i timen

Kl. 20.00 - 08.00

kr. 32,- i timen

Maks. døgnpris

kr. 500,-

Maks. aften/natpris (20.00-08.00)

kr. 175,-

Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Ekstra info om p-huset

Antal parkeringspladser: 249
Max. højde: 2,10 m.
Lader til elbil: Kommer primo 2023

Slut med at cirkle rundt. Få abonnementsparkering

Var det noget med en fast parkeringsplads i København K? Med et parkeringsabonnement hos Jeudan er du altid sikker på at kunne finde en plads. Skriv til os og modtag et uforpligtende tilbud.

Kontakt os direkte på

7010 6070
to personer taler sammen i et af jeudans parkeringshuse