Gå til hovedindhold

Parkering

Parkeringshus på Sankt Annæ Plads i København K

Parkér din bil sikkert i hjertet af København. Der er plads til +500 personbiler og din elbil kan oplades via Clevers ladestandere.

nedkørslen i parkeringshuset på sankt annæ plads

Adresse

Sankt Annæ Plads 32 / Kvæsthusbroen 1
1250 København K
Tlf.: 4199 7899

Åbningstider

Kl. 05.30 - 24.00

P-huset på Sankt Annæ Plads er bemandet i hele åbningstiden. Udenfor åbningstiden kan vagten kontaktes på tlf. 4199 7899. Adgang til anlægget udenfor åbningstiden kræver indtastning af nummerplade eller scanning af QR-kode, hvis du er abonnementskunde, samt at parkeringen er foretaget indenfor åbningstiden. Alternativt kan en vagt mod betaling på kr. 400,- give adgang til afhentning.

Timepriser

Kl. 07.00-18.00

kr. 50,- i timen

Kl. 18.00-07.00

kr. 32,- i timen

Maks. døgnpris

kr. 450,-

Maks. aften/natpris (18.00 - 08.00)

kr. 175,-

Alle priser er inkl. moms og pr. påbegyndt time.

Fast parkeringsplads i indre København

Var det noget med en fast parkeringsplads i Indre by? Med en fast aftale hos Jeudan Parkering er du altid sikker på at kunne finde en parkeringsplads midt i København. Kontakt os på 7010 6070 eller udfyld formularen nedenfor for at høre mere om priser og muligheder.

Priser på abonnementsparkering på Sankt Annæ Plads

  • Fast plads-abonnement: Parkering 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet på en afmærket plads. Prisen er DKK 4480,- ekskl. moms pr. måned. (DKK 5.600 inkl. moms)

  • Vi P-abonnement: Parkering i hverdage, 07.00-19.00 på en vilkårlig plads. Vi modtager din bil ved ankomst og parkerer den for dig – og vi henter bilen frem og gør den klar forud for din ankomst. Prisen er DKK 3.680,- ekskl. moms pr. måned. (DKK 4.600 inkl. moms)

  • 24/7-abonnement: Parkering 7 dage om ugen, 24 timer i døgnet på en vilkårlig plads. Prisen er DKK 3.504,- ekskl. moms pr. måned. (DKK 4.380 inkl. moms)

valet parkering på sankt annæ plads i københavn k

Valet parkering

Spar tid. Lad os parkere bilen for dig.

Stil bilen ved indgangen, giv os nøglen, så kører vi den på plads. Og når du skal afsted igen, kører vi bilen frem til dig. Hos Jeudan tilbyder vi valet parkering på abonnement i p-husene på Sankt Annæ Plads og Gammel Mønt.

Ekstra info om p-huset på Sankt Annæ Plads

Parkeringshuset på Sankt Annæ Plads har 514 pladser.

Dit køretøj kan max være 2,10 m. for at benytte parkeringshuset.

Ja, der er ladestandere til elbiler på alle tre etager

Betaling

Dankort/Visa, MasterCard og American Express.

Ekstra services

I dette anlæg tilbydes også bilvask.

Parkering på Sankt Annæ Plads og Kvæsthusbroen i København

Hvis du stiller bilen hos Jeudan Parkering ved Skuespilhuset, kan du gå til Kongens Nytorv på 4 minutter, ramme Strøget på 6 minutter eller nå til Amalienborg og vinke til kongeparret på bare 5 minutter.

Parkeringshuset på Sankt Annæ Plads er det oplagte valg, hvis du skal i Det Kongelige Teater, i Skuespilhuset eller til et event på Ofelia Plads. Der er plads til +500 personbiler i det moderne, underjordiske parkeringsanlæg. Din elbil kan oplades via Clevers ladestandere, og der er adgang for gående via rulletrappe, trappe og elevator.

Parkering på abonnement

Var det noget med en fast parkeringsplads i København? Med en fast aftale hos Jeudan er du altid sikker på at kunne finde en parkeringsplads i København. Kontakt os for at høre mere om priser og muligheder i parkeringshuset på Sankt Annæ Plads.

Kontakt os direkte på

7010 6070
I parkeringshuset på gammel mønt taler to personer sammen