Gå til hovedindhold

Kontor til leje på Østerbro

Leder I efter nyt kontor på Østerbro? Østerbro er den smukke og eksklusive københavnske bydel, som også rummer plads til afslapning. Flyt ind i et af vores lækre kontorlokaler og få del i alle Østerbros herligheder.

Med kontor på Østerbro får I skønne og rummelige rammer til jeres virksomhed. Her finder l grønne områder, hyggelige caféer, små charmerende forretninger, kort afstand til Indre By og ikke mindst gode transportmuligheder ind og ud af byen. Hos Jeudan kan vi hjælpe jer med at finde jeres fremtidige kontorlokale på Østerbro og gøre jeres drømme til virksomhed.

Om dit kontorlokale på Østerbro

Østerbro er den nordøstligste del af København og består af det gamle og historiske Indre Østerbro med ambassadekvarteret, Langelinje, Kastellet og gåafstand til Indre by og det lidt nyere Ydre Østerbro med sine forskellige kvarterer og kort afstand til Lyngbyvejen og områderne nord for København. De to bydele adskilles af Fælledparken - det store grønne område midt i byen. Skal din virksomhed blive en del af dette med et kontorlokale på Østerbro? 

Kontorlokale ved Østerbros herligheder

Vores kontorlokaler på Østerbro spreder sig over hele bydelen. På Indre Østerbro tæller adresserne blandt andet Kristianiagade og Oslo Plads, som blot ligger et stenkast fra Østerport st. og Indre by. Herfra kan også I nemt slå et smut forbi Østre Anlæg og Kastellet og nyde naturen midt i byen. På Indre Østerbro er der også muligheder for et fremtidigt kontor på Dampfærgevej. Her får I udover kort afstand til den nyere bydel, Nordhavn og hvad der dertil hører af fornødenheder og transportmuligheder også glæden af vandet inden for en kort gåafstand. På Ydre Østerbro tæller adresserne derimod blandt andet Nygårdsvej, Strynøgade og Ragnagade. Fra disse adresser er der blot en kort gåtur til Fælledparken, som vil være oplagt at bruge til et arrangement eller blot en pause eller telefonopkald under åben himmel. Med kontor på Østerbro er der muligheder for enhver smag.

Transportmuligheder til Østerbro

Hvad enten jeres nye kontor ligger på Indre eller Ydre Østerbro, får I med et kontorlokale på Østerbro gode transportmuligheder til og fra arbejde. Offentlig transport er på Østerbro altid inden for rækkevidde, da området har flere S-togsstationer, herunder Østerport, Nordhavn, Svanemøllen og Ryparken og mange forskellige buslinjer. Derudover er der i området åbnet flere metrostationer til Cityringen og Nordhavnsmetroen, som gør transport til jeres nye kontorlokale på Østerbro nemt og effektivt. I området omkring Dampfærgevej kan vi tilmed tilbyde parkeringsmuligheder i vores parkeringshus på Amerika Plads.

Er et kontor på Østerbro en del af jeres virksomheds fremtid? Vi kan tilbyde kontorleje med eksklusive vilkår på attraktive adresser på Østerbro. 

Vi ser frem til at byde jer velkommen indenfor til gode rammer, services og vilkår.