Gå til hovedindhold

Kontor til leje på Vestegnen

Grønne arealer, strand og park, driftige industriområder og god infrastruktur tæt på København. Vestegnen rummer det meste, og hos Jeudan har vi i blandt andet Albertslund, Brøndby og Glostrup kontorlejemål til alle behov.

foreløbigt billede fra glostrup

Vejen til kontoret på Vestegnen

Alle veje fører til Vestegnen. Det gør rigtig mange af dem i hvert fald – Hovedvejen og Holbækmotorvejen for blot at nævne to – og det er noget af det, der kendetegner Vestegnen: Her er grønne omgivelser med park og sø i baghaven, men vi befinder os stadig tæt på København. Med blot 20 minutters kørsel fra Indre By og de offentlige transportmuligheder i din umiddelbare nærhed er det nemt at komme hertil og fra.

Moderne kontor på Vestegnen

Hos Jeudan har vi mange forskellige rummelige kontor- og lagerfaciliteter i Vestegnens driftige og dynamiske områder. I Albertslund finder du utallige moderne kontorkvadratmeter, der udmærker sig med gode parkeringsmuligheder. Det samme gør sig gældende i Midtager, det ditto populære erhvervsområde, der er placeret i Brøndby. Fælles for vores kontorlejemål her er, at de er renoverede og moderne, hvorfor et kontor her er lig indbydende rammer.

Flyt din virksomhed til et kontorlokale på Vestegnen, og få:

 • Plads og rum i et driftigt erhvervsområde

 • Mulighed for sparring, netværk og godt naboskab

 • Attraktive parkerings- og trafikforhold

 • Moderne, renoverede og lyse rammer med højt til loftet

 • Gode opbevaringsmuligheder med flere lagerfaciliteter

Derudover kan du nyde godt af vores særlige fordele:

Som ny kunde hos Jeudan, tilbydes du følgende særlige fordele: 

 • Ingen binding: Der er ingen uopsigelighed på dit nye kontor, som kan opsiges med 3 måneders varsel. 

 • Frihed til at skrue op eller ned: I Jeudan kan vi altid hjælpe dig med flere eller færre m2 – og en let og billig overgang til nye kontorlokaler.  

 • Istandsat lejemål: Dit kontorlejemål er istandsat ved indflytning. 

Herudover tilbyder vi også: 

 • Depositum udgør 3 måneders leje og kan erstattes af en bankgaranti. 

 • Månedlig lejebetaling. Hos Jeudan betaler du din leje 1 gang om måneden forud. 

 • 2 handymen i 1 dag, der samler og monterer dine ting og hjælper dig godt på plads.  

 • Sparring om indretning og design af dit nye kontorlejemål med vores arkitekter i Jeudans showroom.  

 • 24-timers adgang til akut assistance, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m. på 7010 6070. 

Ovenstående gælder udvalgte lejemål indtil den 31. december 2023. 

Tæt på alt - med højt til loftet

På Vestegnen er vi med andre ord i behørig afstand fra Københavns pulserende liv, trafikale knudepunkter, og alt det, det populære Indre by-liv kan medføre. For eksempel pladsmangel. Dét er ikke tilfældet her - for i egnens driftige erhvervsområder er der højt til loftet, og det er derfor ikke uden grund, at så mange virksomheder vælger at holde til huse netop her.

Vil du give din virksomhed - stor som lille - moderne rammer og de bedste muligheder for at vokse og gro? Så kunne Vestegnen meget vel være noget for dig.

kontorlokale på midtager i brøndby
Grønne områder Vestegnen

Dynamiske Vestegnen der har plads til fordybelse

Når du befinder dig på Vestegnen, er du vest for København. Mere præcis definition af Vestegnen kommer vi næppe nærmere – i hvert fald ikke udover det faktum, at vi er i kommunerne Albertslund, Brøndby, Glostrup, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre, Vallensbæk og desuden Hundige i Greve kommune. Ikke mindre end 206,1 kvadratkilometer jord, der blandt andet udgøres af de store, dynamiske erhvervsområder i Albertslund, Brøndby og Glostrup, hvor du og dine medarbejdere kan få jeres daglige gang. Det har nogle af Danmarks største virksomheder allerede.

Lige så dynamiske erhvervsområderne er, lige så rekreative er egnens grønne, naturskønne områder. For eksempel er 60 % af Albertslunds kommune skov og i Brøndby findes ligeså skovarealer og strand. Med kontorlokale på Vestegnen er I blot en gåtur fra frokostpause, møder og afslapning i det grønne.

foreløbigt billede fra glostrup
foreløbigt billede fra glostrup

Kontorlokaler omgivet af naturskønne områder

På Vestegnen kan du holde frokostpausen med højt til luftet og kig til grønt.

Bestil en fremvisning på Vestegnen

Vi glæder os til at invitere indenfor i vores mange muligheder på Vestegnen. Ring til os på 70106070, eller udfyld formularen herunder. Vi ringer dig efterfølgende op, så vi sammen kan finde den tid, der passer dig bedst.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
rikke og jacob fra salg

Lager med fine tilkørselsforhold

Holder du og din virksomhed til i København – og mangler du plads til opbevaring? Også her kommer Vestegnens mange muligheder til udtryk. Flere erhvervsområder – for eksempel Midtager i Brøndby og Herstedøstervej i Albertslund– huser adskillige lagerrum i forskellige størrelser.

Fandt du ikke det, du søgte? Skriv dig op, og få først besked om ledige lejemål.

Skriv mig op