Gå til hovedindhold

Kontor til leje i Albertslund

Leder I efter nyt kontor i Albertslund? Albertslund byder på et driftigt erhvervsområde, hvor der er plads til store og små virksomheder. Flyt ind i et af vores lyse og rummelige kontorer, og bliv en del af Albertslunds erhvervsområde på Herstedøstervej.

Med kontor i Albertslund får I et kontor tæt på Vestegnen og infrastruktur – men ikke langt fra København. Kun 14 km fra Rådhuspladsen og tæt på S-togtrafik finder du skønne og rummelige rammer til din virksomhed. Med Bx toget tager det kun 16 minutter at komme fra København H til Albertslund Station. Hos Jeudan kan vi hjælpe dig med at finde dit fremtidige kontorlokale på Vestegnen i hjertet af Albertslund og gøre dine drømme til virksomhed.

Om dit kontorlokale i Albertslund

Jeudan byder på en række forskellige kontorlokaler på Herstedøstervej i Albertslund. Det udbyggede og dynamiske erhvervsområde rummer en række muligheder til din virksomhed. Herstedøstervej er en sidevej til Roskildevej – og med bil er der ganske kort til Glostrup Station og Hovedvejen, som fører dig direkte ind til København. Skal du mod Taastrup, Albertslund eller Herlev? Så er der kort vej til busser og S-togstationer, som kører i begge retninger. Desuden kræver det blot en kort gåtur til grønne omgivelser med park og sø – og oplagt til frokostpause med dine kollegaer.  

Kontorlokale i Albertslunds driftige erhvervsområde

Vores kontorlokaler i Albertslund fordeler sig på Herstedøstervej. Du finder her fleksible og effektive kontorlokaler, der kan indrettes efter din virksomheds behov. Slå dørene op, og bliv mødt af enten store og rummelige lokaler, der giver rig mulighed for at indrette arbejdsstationer efter behov, eller find et mindre kontorlokale, hvis din virksomhed kun har brug for få arbejdspladser. Kontorlokalerne på Herstedøstervej i Albertslund er stilrene og lyse i kraft af de store vinduer og glasvægge, der kendetegner bygningerne, og du finder her alt, hvad din virksomhed har brug for i den driftige hverdag fra tekøkkener, frokoststuer, printer- og lagerrum, møderum og toiletfaciliteter. Området har et væld af virksomheder og erhvervsfolk i nærområdet. Og hvem ved? Måske møder du din nye kunde eller samarbejdspartner i det dynamiske erhvervsområde på Herstedøstervej.

Er et kontor i Albertslund en del af jeres virksomheds fremtid? Vi kan tilbyde kontorleje med eksklusive vilkår på attraktive adresser i Albertslund. Du er også velkommen til at se vores ledige kontorer og kontorlokaler i Brøndby, kontorer til leje i Holbæk og kontor i Stenløse.

Vi ser frem til at byde jer velkommen indenfor til gode rammer, services og vilkår.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig op i vores søgeagent, og få først besked ved ledige kontorlejemål i Albertslund.