Gå til hovedindhold

Butik til leje på Østerbro - Find butikslejemål på hyggelige Østerbro

Åben din nye butiksdrøm på altid hyggelige Østerbro i København Ø. Vi udlejer flotte og unikke butikslokaler til dig og din virksomhed på Østerbro. Her kan dine drømme blive til butik, og vi sikrer at du kommer i de bedste hænder hos os som udlejer. Vi tilbyder helt særlige fordele til dig som butikskunde. Med et butikslejemål på Østerbro er du tæt på grønne områder, offentlig transport om hjørnet og er garanteret at blive en del af et rigt butiksliv, små hyggelige caféer, museer og Københavns centrum lige om hjørnet. Lad os hjælpe dig med at finde dit nyt butikslokale på Østerbro.

Butikslokale på Østerbro - få de særlige fordele

Som ny kunde i et af vores unikke butikslejemål på Østerbro bliver du mødt af nogle unikke og helt særlige fordele. Vi vil gerne være din fleksible samarbejdspartner og gøre det nemt for dig at åbne en butik på Østerbro. Vi tilbyder blandt andet intet depositum og dit butikslejemål er altid istandsat ved indflytning. Derudover tilbyder vi dig også:

- Månedlig lejebetaling. Hos Jeudan betaler du din leje en måned forud. 
- Rådgivning om butiksskiltning og godkendelser får du af vores arkitekter. 
- 2 handymen i 1 dag, der samler og monterer dine ting og hjælper dig godt på plads.  
- Sparring om indretning og design af dit nye butikslejemål med vores arkitekter i Jeudans showroom. 
- Adgang til abonnementsparkering i et af Jeudans p-huse i København.  
- Adgang til services som rengørings-, plante-, og håndværkerservice samt konferencelokaler og bistro.  
- 24-timers adgang til akut assistance, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m.  på 7010 6070. 

Ovenstående gælder udvalgte lejemål indtil den 31. december 2023. 

Lad os hjælpe dig med din butik til leje på Østerbro

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde det butikslejemål på Østerbro der passer til dine drømme, tanker og budget. Vi sidder altid klar til at hjælpe og rådgive dig, og svare på alle de spørgsmål du måtte have. Vi elsker Østerbro og alt det som området har at tilbyde. Vi har for eksempel hyggelige butikker til leje på velbesøgte Oslo Plads lige ved Østerport Station. Her er du som butiksejer garanteret mange daglige forbipasserende og åbner butik i et livligt og kreativt kvarter på Østerbro, hvor gaderne er gamle, men idéerne er nye. Med metro, tog og busser i stribevis finder dine kunder nemt hen til dit nye butikslejemål. Er der behov for frisk luft eller en telefonsamtale under åben himmel, så ligger Kastellet og Fælledparken med højt til loftet og grønne omgivelser lige rundt om hjørnet fra din nye butik til leje på Østerbro.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Skriv dig op til vores søgeagent, og få først besked når vi har flere butikker til leje på Østerbro. Se også vores butikker til leje i København.