Gå til hovedindhold

Planteservice

Planteservice til kontorer

Lad os klare planternes trivsel og vækst. De har masser af energi og erfaring at byde på.

kontorplante ved loungestole i københavn k

Grønt er godt for krop og sjæl. Det gælder også på arbejdspladsen. Her er grønne planter med til at pynte, give stemning og skabe et bedre indeklima. Jeudan Planteservice kan hjælpe dig med at få de helt rigtige planter – og holde dem flotte i mange år.

Der er meget at overveje, når der skal vælges planter til kontoret. I den ideelle verden skal de både passe ind i indretningen og matche dig som virksomhed, og så skal de selvfølgelig være til at holde liv i. Skal det være enkelt, frodigt eller helt overdådigt? Skal det være højt og stort, småt og fint eller jævnt fordelt over det hele? Jeudan Planteservice kan give dig råd og vejledning om, hvilke planter du skal vælge, så det hele passer sammen i forhold til lokaler, lysindfald, størrelse, stil og behov.

Med Jeudans Planteservice kan I f.eks. få:

  • Pasning: Vi passer, vander, plejer og gøder, og udskifter hvis der er behov.

  • Friskhed: Vi sørger for, at det hele er grønt, frisk og frodigt, inde som ude.

  • Professionel service: Vi er altid venlige og professionelle, når vi kommer forbi.

Plante i loungeområde i Bredgade
Hængeplante i køkken

Jeres planter kan glæde sig til...

Vanding, gødning, beskæring, rengøring, opbinding og lidt ekstra pleje, når det er nødvendigt.

Hvilke planter er bedst til kontoret?

Jeudan Planteservice har mange års gartnererfaring og kommer gerne med forslag til gode planter til netop dit kontor. Generelt set er disse typer gode at sætte på gulvarealerne: Ficus Lyrata, Strelitizia, Howea Forsteriana, Monstera og Pilidendron, mens det til vindueskarmene er godt med kontorplanter som: Ficus Microcarpa, Anthurium, Sanseveria, Beaucarnea eller Calathea.

Vores planteserviceaftaler kan sættes sammen på utroligt mange måder og skræddersyes lige til dit behov. Vi lytter til dine ønsker og tanker – og dit budget – og så sammensætter vi et godt tilbud til dit lejemål.

Ring til os på 7010 6070 eller udfyld formularen herunder, så kvitterer vi med et gratis tilbud på Jeudans Planteservice. Vi glæder os til at høre fra jer.  

Få et uforpligtende tilbud på planter til kontoret

Fortæl os om jeres ønsker og vi kvitterer med et uforpligtende tilbud på planter til jeres kontor

Eller ring til os direkte på

7010 6070
planter på en væg på et kontor
håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.