Gå til hovedindhold

Lager på Østerbro i København Ø

Søg efter dit nye lager på Østerbro i København Ø. Vi udlejer lagerrum og lagerlokaler på centrale lokationer på Østerbro til dine varer eller ting og sager. Du er altid velkommen til at kontakte os og få hjælpe til at finde dit lager på Østerbro. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Du er også velkommen til at se vores lagerrum i København K eller lager i Storkøbenhavn.

Ingen binding på dit lager på Østerbro

Vi vil gerne give dig de bedste lejevilkår og vi mener derfor ikke at vi skal bindes sammen af en uopsigelig lejekontrakt. Derfor tilbyder vi dig ingen binding på dit lagerrum på Østerbro. Dit lagerlejemål på Østerbro kan altid opsiges med 1 måneds varsel. Derudover har du frihed til at skrue op eller ned i antal m2 såfremt du skulle få behov for dette. Du får også adgang til et af vores parkeringshuse i København og 24-timers adgang til akut assistance såfremt du skulle få behov for dette. Det kan f.eks. være i tilfælde af vandskade eller andet. Vi vil gerne have at du er i gode hænder hos os.

Fandt du ikke hvad du søgte?

Hvis du ikke kan finde det du søgte, kan du skrive dig op til vores søgeagent. Så får du først besked ved ledige lagerlokaler på Østerbro eller andre lokationer hvor du drømmer om at leje et lager.

Dette gode tilbud gælder så længe lager haves.