Gå til hovedindhold

Moderne og sikre lagerlokaler i København

Når I skriver under på en lagerlejekontrakt med Jeudan, får I en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde. Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for jer, så I bliver hos os i København så længe som muligt. Og hvis der sker forandringer i virksomheden, så jeres behov for lagerlokaler og lagerplads i København pludselig ændrer sig, så kan vi også hjælpe med en løsning på det.

Lagerlokaler med fleksible rammer

Jeudan er Danmarks største børsnoterede ejendoms- og servicevirksomhed. Vi råder over mere end 200 ejendomme, primært i det centrale København og på Frederiksberg, og dagligt er der mere end 100.000 mennesker, der besøger, arbejder, handler eller bor i en af vores ejendomme.

Vi sørger for, at alt bliver vedligeholdt med respekt for både historie og miljø, og at vores lagerlokaler i København lever op til moderne behov – uanset om det et stort lagerlejemål på flere hundrede kvadratmeter eller et mindre lagerlokale til en enkeltpersonsvirksomhed.

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde det rette lagerlokale i København til dig og din virksomhed.

Fandt du ikke hvad du søgte? Skriv dig op i vores søgeagent, og få først besked ved ledige lejemål.