Gå til hovedindhold

Kundefordele

Dine fordele som butikskunde i Jeudan

Læs om dine fordele som butikskunde i Jeudan her, og få svar på de oftest stillede spørgsmål.

butikslejemål i københavn k ejet af jeudan

Når drømme bliver til butik

Jeudan udlejer en lang række butikslokaler i København og på Frederiksberg til både garvede og helt nye butiksejere. Er du en af dem, så er du skåret ud af noget helt særligt modigt og arbejdsomt stof, og det bestræber vi os på at imødekomme med fleksible Jeudan-fordele til vores butikskunder. 

Når du skriver under på en lejekontrakt med Jeudan, får du en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde med dig. Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for dig, så du bliver hos os så længe som muligt. Og hvis der sker forandringer i din virksomhed, så dine behov pludselig ændrer sig, så kan vi også hjælpe med en løsning på det. 

Du kan finde mere info i vores FAQ for butikskunder herunder eller blive klogere på vores håndværkerservice, design og indretning eller nogle af de andre services, du har adgang til som kunde hos os. 

Få hjælp her

Har du brug for akut hjælp i forhold til dit lejemål, så ring 7010 6070.  Vi er tilgængelige hele døgnet. Du er også velkommen til at udfylde formularen længere nede på siden. Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Set, hørt og godt serviceret

Som kunde hos Jeudan skal du føle dig set, hørt og godt serviceret. For det første fordi det er det ordentlige at gøre, når man er udlejer, og for det andet fordi vi har en helt konkret ambition om, at vi vil være “bedst til kunder”. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke kundeoplevelsen og bl.a. sørge for, at du som kunde altid møder et Jeudan, der forsøger at gøre tingene smartere og mere enkelt for dig.  

Vi gennemfører løbende kundetilfredshedsundersøgelser, så vi kan holde godt øje med vores kunders behov og ønsker. Hvis du har gode idéer til, hvordan en af Jeudans butikker kan blive endnu bedre til at møde netop dine behov, er du altid velkommen til at tage fat i os på 7010 6070.  

Spørgsmål og svar om butiksleje i Jeudan

Læs spørgsmålene og svarene på nogle af de typisk stillede spørgsmål om dit lejemål. Hvis ikke du kan finde svaret på dit spørgsmål forneden, er du altid velkommen til at ringe til os på 7010 6070, eller ved at udfylde formularen forneden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Hos Jeudan får du fleksible lejevilkår. Det betyder, at der som udgangspunkt er 3 måneders opsigelse af dit lejemål. Der kan dog være indgået aftaler ved lejekontraktens indgåelse, der har ændret på dette. Bindingsperioden for dit lejemål fremgår af din lejekontrakt.

Som butikskunde hos Jeudan har du adgang til service hele døgnet. Ring til os på 7010 6070. Vores team af dygtige håndværkere og servicefolk står klar til at hjælpe – og rykke ud om nødvendigt.

Ja, som butikskunde har du ret til at benytte lejemålet hele døgnet. Du skal dog være opmærksom på, at du udelukkende må anvende butikslejemålet til det formål, der er angivet i kontrakten. Derudover må du ikke være til gene for de øvrige kunder i ejendommen eller naboer.

Absolut! Ring til Jeudans kundeservice på 7010 6070, så hjælper vi dig med at bestille flere nøgler.

Kontakt venligst vores parkeringsafdeling på 7010 6070 eller send en mail til parkering@jeudan.dk

Absolut. Som butikskunde hos Jeudan får du adgang til en række forskellige services, bl.a. funklende fair rengøring. Læs mere om vores mange services, og ring til os på 7010 6070, hvis du vil høre mere om priser og muligheder.

Som kunder og lejer er du selv ansvarlig for at vedligeholde dit butikslejemål. Vi hjælper gerne, hvis du har brug for det. Kontakt os på 7010 6070 for at høre mere og få et tilbud fra Jeudans håndværkerservice, hvis du har en konkret opgave.

Du skal sortere affald i butikslejemålet på samme måde, som du gør derhjemme. Der er affaldscontainere til almindeligt husholdningsaffald på ejendommens fællesområder. Øvrigt affald skal du selv sørge for at bortskaffe, medmindre du har en aftale med os og betaler for denne service via driftsudgifterne. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at spørge din kundechef på 7010 6070, eller kontakt os på affaldssortering@jeudan.dk.

Som erhvervskunde er du selv ansvarlige for at bortskaffe evt. storskrald. Du kan finde din nærmeste genbrugsstation på din kommunes hjemmeside, og har du brug for vores hjælp til f.eks. at køre storskrald på genbrugspladsen, kan du ringe til os på 7010 6070 og få et uforpligtende tilbud.

Er du vokset ud af butikken, eller er den blevet for stor, så hjælper vi gerne med at finde et nyt butikslejemål, der passer til din virksomheds nye behov. Tag fat i din kundechef på 7010 6070, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig godt videre.

Opsigelsesvarslet på dit lejemål fremgår af din lejekontrakt.

Absolut. Kontakt dit kundeteam på 7010 6070, så hjælper de dig videre.

Ja, en af jeres kundefordele hos Jeudan er rabataftaler. Du kan læse om vores rabataftaler her.

Du er altid velkommen til at kontakte din kundechef på 7010 6070. Har vi ikke svar på rede hånd, finder vi ud af det hurtigst muligt og vender tilbage til dig.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Få svar på dine spørgsmål om dit butikslejemål.

Eller ring til os direkte på

7010 6070
fire ansatte i jeudans salgsafdeling - rikke, jacob, signe og jonathan
håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist 

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.