Gå til hovedindhold

Rabataftaler for kunder i Jeudan

Som kunde i Jeudan får du også adgang til særlige rabataftaler

ejendomme i hjertet af københavn k

Hos Jeudan er det ikke kun vigtigt, at du befinder dig godt i dit lejemål. Vi vil også gerne gøre det nemmere for dig at drive din forretning. Derfor har vi udviklet en række særlige kundefordele til dig, som du kan få glæde af som kunde hos Jeudan. En af disse fordele er vores rabataftaler.  

Vi udvikler løbende på vores rabataftaler, så hold øje her på siden, hvis du vil følge med i dine muligheder for rabat. Du kan bl.a. nu tegne en eksklusiv erhvervsaftale med Dantaxi, der giver dig fordele, når du er på farten.

Hvis du ønsker at se nærmere på vores ledige lejemål, er du altid velkommen til at kontakte os på 7010 6070 eller ved at se nærmere på vores ledige lejemål i København og omegn. Vi kan hjælpe dig med dit næste kontor, butikslejemål, kontorfællesskab eller måske klinik eller showroom. Mulighederne er mange. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde dit næste lejemål.

billede af søerne taget fra Jeudan lejemål på Nørre Søgade

Kundefordele

Dine kundefordele hos Jeudan

Lejer du butik, kontor eller noget tredje hos Jeudan? Og er du lidt i tvivl om, hvilke særlige fordele der gælder for dig? Så har vi samlet et overblik til dig her.

Vi er klar til at hjælpe

Har du spørgsmål til dine kundefordele eller rabataftaler, så er vi klar til at hjælpe. Kontakt os her, så hjælper vi dig med en gennemgang af dine fordele hos Jeudan.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
Jacob og Rikke fra Jeudans salgsafdeling