Gå til hovedindhold

Kundefordele

Dine fordele som boligkunde i Jeudan

Læs om dine fordele som kunde i et af Jeudans boliglejemål her, og få svarene på de oftest stillede spørgsmål.

stue i en bolig ved højbro plads ejet af jeudan

Bo historisk godt. På historisk gode vilkår. 

I Jeudan har vi en stor kærlighed for huse med historie, flotte detaljer og solidt, klassisk håndværk. Alt det, der giver sjæl og varme til et hjem. Hvis du allerede er boligkunde hos os, så har du det sikkert ligesådan.  

Vi har udviklet en række særlige Jeudan-fordele til alle vores boligkunder, som skal gøre det nemmere – og lidt mere eksklusivt – for alle jer, der lejer hos os. Dem kan du læse mere om herunder. Du kan også finde mere info i vores FAQ for boligkunder længere nede på denne side eller blive klogere på håndværkerservice, design og indretning eller nogle af de andre services, du har adgang til. 

Få hjælp og rådgivning

Har du brug for akut hjælp i forhold til dit lejemål eller ændrede behov i forbindelse med indretning af boligen, så ring til os på 7010 6070.  Vi er tilgængelige hele døgnet. Du er også velkommen til at udfylde formularen længere nede på siden.

Spørgsmål og svar om de oftest stillede spørgsmål

Som boligkunde hos Jeudan har du adgang til service hele døgnet. Ring til os på 7010 6070. Vores team af dygtige håndværkere og servicefolk står klar til at hjælpe – og rykke ud om nødvendigt.

Ring til os på 7010 6070, så finder vi en løsning.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og tilpas i dit lejemål. Hvis nogen i din bygning i København ikke lever op til husordenen, hvad angår støj, har du derfor mulighed for at kontakte Jeudans støjvagt på 7010 6070. Vi er tilgængelige hele døgnet. Vi gør dog opmærksom på, at vores nattevagt udelukkende retter henvendelse til de støjende naboer, hvis de bor i en Jeudan-ejendom.

Ja. Ring til Jeudans kundeservice på 7010 6070, så hjælper vi med at bestille flere nøgler. Har du mistet din nøgle, så ring også på nummeret herover. Vi er tilgængelige døgnet rundt. Og hvis det haster, kan vi mod betaling sende en låsesmed med det samme. Hvis ikke det haster, kan du også sende en mail til servicecenter@jeudan.dk, så vil vores servicecenter sørge for at få produceret en ny nøgle mod betaling. 

Som kunde i en bolig er du selv ansvarlig for at vedligeholde dit lejemål. Vi hjælper gerne, hvis du har brug for det. Kontakt os på 7010 6070 for at høre mere og få et tilbud fra Jeudans håndværkerservice, hvis du har en konkret opgave.

Du skal følge de retningslinjer, der er for affaldssortering i din kommune. På ejendommens fællesarealer kan du finde de kommunale renovationscontainere, som du skal bruge. Findes der ikke særlige containere til f.eks. glas, farligt affald, batterier m.v. her, er du selv ansvarlig for at bortskaffe dette på forsvarlig og miljøvenlig vis.

Som boligkunde er du selv ansvarlig for at bortskaffe evt. storskrald. Du kan finde den nærmeste genbrugsstation på din kommunes hjemmeside, og har du brug for vores hjælp til f.eks. at køre storskrald på genbrugspladsen, kan du ringe til os på 7010 6070 og få et uforpligtende tilbud.

Ønsker du at fremleje din lejlighed i en længere periode, mens du for eksempel er udstationeret i udlandet, kræver det, at Jeudan godkender fremlejen. Vi forholder os til lejelovens bestemmelser om dette. Ifølge din lejeaftale må du dog ikke leje ud i kortere perioder, og du må derfor ikke kortidsudleje via Airbnb eller lignende services. Du kan henvende dig til dit kontaktteam i Jeudan eller ringe på 7010 6070, hvis du har yderligere spørgsmål.

Ja, det må du gerne. Antallet af personer i boligen må dog ikke overstige antallet af værelser, og inden du fremlejer et værelse, skal vi som udlejer have en kopi af lejekontrakten.

Er du vokset ud af din bolig, eller er boligen vokset fra dig, så hjælper vi gerne med at finde en ny, der passer til dine nye behov. Ring til dit kundeteam på 7010 6070, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig godt videre.

Nej! Binding eller uopsigelighed er noget som hører erhvervslejekontrakter til. På boligkontrakter er der alene et opsigelsesvarsel.

Opsigelsesvarslet på din bolig er 3 måneder til den 1. i en måned.

Absolut. Kontakt kundeservice på 7010 6070, så hjælper de dig videre.

Du er altid velkommen til at kontakte kundeservice på 7010 6070. Har vi ikke svar på rede hånd, finder vi ud af det hurtigst muligt og vender tilbage til dig.

 

design elementer i jeudans showroom i bredgade

Services

Lad os tegne og regne på dine nye rammer

Når du flytter ind hos Jeudan, tilbyder vi dig hjælp til din indretning og materialevalg, så du får rum, der passer til dine drømme og behov. Hvis du har drømmen, bygger vi virkeligheden.

Har du spørgsmål til dit lejemål?

Udfyld formularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller ring og få svar på dit spørgsmål

7010 6070
salgspersonale i jeudan
boligindretning med seng og spejle

Bolig

Bolig

Leder du efter en lækker bolig der har lidt ekstra og som ligger på nogle af Københavns mest eksklusive adresser? Så er du kommet til det rette sted.