Gå til hovedindhold

Job & karriere

Håndværker i Jeudan

Jeudan håndværker arbejder

Byens bedste sjak

Jeudan vil være branchens foretrukne arbejdsplads – en ambitiøs arbejdsplads, der er banebrydende i forhold til tendenser, løsninger og services. Vi respekterer hinanden, kunderne og samfundet, og vi tror på, at samarbejde og fælles løsninger gør os alle stærkere.

Vores ambition er at være en lettilgængelig service- og kundeorienteret virksomhed, hvor processerne er enkle, servicen er i top, og hvor både kunder og medarbejdere er glade og tilfredse.

Håndværker i en mangfoldig kultur

Som håndværker i Jeudan er det vigtigt, at du trives i en mangfoldig kultur, hvor der er plads til både lærlinge, praktikanter, seniorer, mænd, kvinder og mange forskellige nationaliteter.

Frem mod 2025 er det Jeudans mål, at minimum 10 % af vores ansatte skal være lærlinge, elever og praktikanter – de kan nemlig lære en masse af vores gode, erfarne håndværkere, og de kan sikkert også lære noget af dem.

Samtidig er vi en god blanding af forskellige fagligheder - fra VVS'ere, elektrikere, tømrere, murere og malere til særlige specialister inden for håndværksfaget. Hver og én med en forkærlighed for sit fag og byens historiske ejendomme.

Vil du være en del af byens bedste sjak?

Hvis det lyder som noget for dig, så hold øje med Jeudan på Facebook. Her slår vi løbende ledige stillinger op. Du er også meget velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål til Jeudans HR-afdeling?

Hvis du har spørgsmål til Jeudans HR-afdeling kan du stille dem her, og vi vil snarest vende retur til dig. Du er også velkommen til at kontakte Jeudans HR-afdeling på telefon. Ansøgninger skal sendes via vores HR-system og kan ikke sendes via formularen.

Kontakt Jeudans HR-afdeling direkte på

7010 6070
en kvinde og en mand taler med hinanden