Gå til hovedindhold

Kontorhoteller

Kontorhotel i København med helt særlige fordele

Leder du efter et kontorhotel i København til din virksomhed? Vil du slippe for administrativt besvær? Bliv en del af Jeudans kontorhoteller i København med særlige fordele og subline services.

mødecenter på kontorhotel frydenlund i nordsjælland

Overvejer du at rykke din virksomhed ind i et kontorhotel i København, men er du ikke helt sikker på, hvad det indebærer? Læs med her, så får du det fulde overblik over alle de fordele og faciliteter, som du og din virksomhed kan få adgang til med et kontorhotel i København hos Jeudan.

Kontorhoteller i København på markedets bedste og mest fleksible vilkår

I Jeudans kontorhoteller i København bestræber vi os på altid at stille de bedste faciliteter til rådighed for dig, så du ikke behøver tænke på andet end at drive din virksomhed. I alle vores kontorhoteller i København har du adgang til mødelokaler, frokostordning i kontorhotellets egen bistro eller i nærheden, kaffe og te, ugentlig rengøring og bemandet reception, der står klar til at byde dine kunder og samarbejdspartnere velkommen.

Vores vilkår er fleksible, og hvis der sker ændringer i din virksomhed, så du får brug for at skalerede op eller ned, står vi klar til at hjælpe med at finde det kontorhotel i København eller de erhvervslokaler i København, der passer til dine behov.

I Jeudans kontorhoteller i København får du helt særlige fordele:

Som ny kunde i et kontorhotel i København hos Jeudan, tilbydes du følgende særlige fordele: 

 • Ingen binding: Dit kontorhotel i København kan altid opsiges med 1 måneds varsel. 

 • Frihed til at skrue op eller ned: I Jeudan kan vi altid hjælpe dig med flere eller færre m2

 • Istandsat lejemål: Dit kontorhotel er istandsat ved indflytning. 

Herudover tilbyder vi også: 

 • Månedlig lejebetaling. Hos Jeudan betaler du din leje en måned forud. 

 • Ingen uforudsete udgifter, da din leje af kontorhotellet inkluderer el, vand, varme og internet.  

 • Adgang til abonnementsparkering i et af Jeudans p-huse i København.  

 • 24-timers adgang til akut assistance, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m. på 7010 6070. 

*Ovenstående gælder udvalgte lejemål indtil den 31. december 2024. 

Som ny kunde i et kontorhotel udenfor København hos Jeudan, tilbydes du følgende særlige fordele: 

 • Ingen binding: Dit kontorhotel kan altid opsiges med 1 måneds varsel. 

 • Frihed til at skrue op eller ned: I Jeudan kan vi altid hjælpe dig med flere eller færre m2

 • Istandsat lejemål: Dit kontorhotel er istandsat ved indflytning. 

Herudover tilbyder vi også: 

 • Månedlig lejebetaling. Hos Jeudan betaler du din leje en måned forud. 

 • Ingen uforudsete udgifter, da din leje af kontorhotellet inkluderer el, vand, varme og internet.  

 • 24-timers adgang til akut assistance, hvis du får brug for hjælp til et ødelagt rør, larm i opgangen, skybrud, indbrud m.m. på 7010 6070. 

*Ovenstående gælder udvalgte lejemål indtil den 31. december 2024. 

skilt af jeudans kontorhotel i toldbodgade
kaffebrygggeri i kontorhotellet i toldbodgade

Kontorhotel i København med mulighed for at skalere op eller ned

Hvis din virksomhed skalerer op eller ned, kan vi sagtens være behjælpelige med at finde både større og mindre lokaler, der passer til dine behov.

Hvad er et kontorhotel?

Et kontorhotel er et erhvervslejemål der fungerer lidt som et feriehotel, her tjekker du bare din virksomhed ind og ikke dig selv. I et kontorhotel stilles en række faciliteter og services til rådighed, som f.eks. mødelokaler, fællesarealer, bistro, reception og rengøring. Du kan benytte det hele til en fast pris og dermed spare store udgifter, uden at gå på kompromis med komfort og service. 

Kontorhoteller adskiller sig fra konventionelle kontorer i den forstand, at prisen er fast, og at adgang til kontorhotellets faciliteter er inkluderet i prisen. Konventionelle kontorlokaler afregnes ofte pr. m2.

Derfor skal du vælge et kontorhotel i København hos Jeudan

I et kontorhotel hos os slipper du for det administrative besvær, du får fleksible lejeaftaler og masser af gode muligheder for at netværke med andre virksomheder i kontorhotellet. Måske har du en start-up virksomhed, eller en anden slags mindre virksomhed, hvor en pakkeløsning til fast pris med alt inkluderet er en stor fordel. Og hvem ved, måske møder du ligefrem nye kunder og samarbejdspartnere blandt dine nye naboer i kontorhotellet.

Jeudans kontorhoteller i København er til for at gøre det så nemt som muligt for dig at drive din virksomhed. Mange af kontorhotellerne i København ligger i vores smukke erhvervsejendomme der kan skabe rammer for lige netop dig og din virksomhed, hvad end I har behov for omgivelser fyldt med natur, eller pulserende byliv.

Vores kontorhoteller i København

Drømmer du og din virksomhed om at være en del af et kontorfællesskab der omfavner byliv, historie og kultur? Så er vores kontorhoteller i København det helt rette for dig. I Jeudan gør vi vores for at bevare de klassiske ejendomme med respekt og ordentlighed for København. En stor del af vores ejendomme har spændende ejendomshistorier med sig og mange af dem er fredede og bevaringsværdige. Dem er vi stolte af i Jeudan.

 • Kontorhotel i Toldbodgade i København K:

  Toldbodgade 55 og 59 får du og dine medarbejdere alt hvad en moderne virksomhed har behov for beliggende midt i Frederiksstaden. Kontorhotellet i København K præges af oprindelige pakhus-søjler, fritlagte bjælker og store vinduer fyldt med dejligt dagslys.

 • Kontorhotel i Esromgade på Nørrebro:

  Hvis din virksomhed sprudler af kreativitet, så er kontorhotellet på Esromgade 15 den perfekte mulighed. Dette kontorfællesskab beliggende på Nørrebro oser af rummelige kontorlokaler fyldt med energi og entusiasme, og desuden en helt egen café.

 • Kontorhotel på Sankt Annæ Plads i København K:

  Dette kontorhotel oser af eksklusivitet i en af Københavns fineste palæ-ejendomme midt i Frederiksstaden. Her er der mulighed for at opleve det pulserende byliv og gode parkeringsmuligheder i et Jeudans parkeringsanlæg.

 • Kontorhotel i Bredgade 45 i København K

 • Kontorhotel i Kompagnistræde i København K

Kontorhotel i Bredgade 45 i København K
Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.

Få vores uforpligtende rådgivning

Vil du høre mere om dine muligheder for at rykke i et af vores kontorhoteller i København. Så skriv eller ring til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til Jeudan på

7010 6070
salgspersonale i jeudan set oppefra

Fandt du ikke det du søgte? Opret en personlig søgeagent.

Skriv mig op