Gå til hovedindhold

Kontorfællesskaber - Sammen bor vi bedre

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig? Et kontorfællesskab hos Jeudan er et kontorfællesskab i smukke ejendomme med førsteklasses faciliteter og på gode vilkår.

Hver for sig kan vi bo godt. Sammen kan vi bo bedre.

Venlig husleje og venlige kontorfæller

Velkommen til vores kontorfællesskaber og kontorhoteller på flere lokationer på Sjælland. Ikke to kontorfællesskaber er ens. Af eksempler kan nævnes:

•  Bredgade 45B i København K (Female Founders House)
Esromgade 15 på Nørrebro
Frydenlund i Vedbæk

Kontoret er eksklusivt. Prisen er all inclusive

Du kender det måske fra den private husholdning. El-, varme- eller vandregningen bliver større end først forventet. Som kunde i et af Jeudans kontorfællesskaber betaler du en flad leje. Du slipper altså for uforudsete udgifter, nemt og bekvemt. Du kan se det som et all-inclusive ophold. Her er drinks og liggestol ved poolkanten byttet ud med et full-service-koncept, så det eneste, du skal tænke på, er at drive din virksomhed.

Det er vigtigt at vælge det rigtige kontorfællesskab, der passer til ens behov og budget. Nogle kontorfællesskaber kan være mere fokuseret på samarbejde og netværk, mens andre kan have en mere stille og rolig atmosfære.

I sidste ende kan et kontorfællesskab være en god løsning for dem, der ønsker at arbejde i et professionelt miljø uden at skulle bekymre sig om alle de administrative opgaver, der følger med at have sit eget kontor. Det er vigtigt at undersøge de forskellige muligheder og finde det kontorfællesskab, der passer bedst til ens behov og budget. Det hjælper vi dig med.

Er et kontorfællesskab det rigtige for dig og din virksomhed?

Når du flytter ind i et kontorfællesskab hos Jeudan, får du ikke blot kompetent og professionel rådgivning fra Danmarks største børsnoterede ejendoms- og serviceselskab, du får også adgang til kontorfællesskaber i alle størrelser, til alle formål og på centralt beliggende adresser i København og i Nordsjælland. Vi har moderne kontorfællesskaber centralt i København og udenfor København. Du bestemmer selv, om du vil sidde i åbent kontorfællesskab med andre, eller om du vil have dit helt eget kontorfællesskab i en af vores unikke ejendomme på eksklusive adresser. Alle vores kontorfællesskaber har flere ting tilfælles – du får et højt serviceniveau, du arbejder i et inspirerende miljø, du møder andre spændende virksomheder, og du får et kontorfællesskab på nogle af de bedste adresser med gode transportmuligheder.

Kontakt os, og lad os hjælpe dig med at finde det kontorfællesskab, der passer til dig og din virksomhed.
Vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Skriv dig op i vores søgeagent, og få først besked ved ledige lejemål.