Gå til hovedindhold

Kontorfællesskab på Esromgade 15

Høj standard. Lav husleje. Flyt ind i kontorfællesskabet på Nørrebro.

Fællesarealer i kontorfællesskabet på Esromgade 15 på Nørrebro

Velkommen til et kontorfællesskab på Nørrebro med plads til store og små virksomheder

Leder I efter nyt kontorfællesskab eller kontorlokaler midt i et herligt, grønt boligkvarter på Nørrebro? På Esromgade 15 finder I flotte kontorlokaler med højt til loftet og inspirerende naboer. Engang var bygningen manufakturhus for Daells Varehus - nu er den renoveret, rummer omkring 180 lejemål og tilbyder kontorer, værksteder og et fantastisk fællesskab i det kreative brokvarter tæt på Nørrebro Station og Nørrebroparken. Book en fysisk eller virtuel fremvisning og kom med indenfor.

Nørrebros hyggeligste kontorfællesskab

Flyt ind i hyggelige kontorlokaler på Esromgade 15 på Nørrebro i København. Esromgade 15 er et rummeligt hus med kontorlokaler, hvor du kan sætte dit præg på husets kreative energi – og blive en del af et dynamisk kvarter. I Esromgade på Nørrebro kan du kontorlokaler fra 46 m2 til 226 m2, alle med højt til loftet, godt lysindfald og gåafstand til Nørrebro Station hvor busser, metro og tog kører i pendulfart i alle retninger.

Her er der energi og entusiasme på alle etager, og mulighed for at møde ligesindede. I gården er der masser af cykelparkering samt mulighed for leje af p-pladser. Desuden har Esromgade 15 sin helt egen café.

hygge i esromgade 15 i kontorfællesskabet

Esromgade 15 – hyggeligt område med en afslappet atmosfære

Skal din virksomhed bo og gro i et kvarter, der summer af liv? Så er Esromgade 15 et oplagt valg. Rundt om hjørnet ligger skaterbanen og Nørrebroparken, som er begge bidrager stort til den afslappede stemning, som området er kendt for. Parken har med et hav af bænke og græsarealer,  hvor I kan nyde frokosten på de lune dage.

Sæt dit eget præg på dit kontorlokale på Esromgade 15

Nogle lokaler er istandsatte, mens andre er indrettet af tidligere lejere, men du har mulighed for at  indrette dig, så det passer til dig og sætte dit eget præg på lokalerne. Esromgade huser i forvejen mange forskellige virksomheder i alle størrelser. Vi lægger vægt på, at her er plads til at vokse, og vi hjælper dig gerne med forslag til indretningen af dit nye kontor, tæt på det hele på skønne Nørrebro.

Bemærk, at drift er inkluderet i lejen for alle lejemål, så du altid kender dine månedlige udgifter.

Lad os invitere dig på fremvisning

Ønsker du en uforpligtende fremvisning af vores flotte kontorlokaler på Nørrebro, kan du udfylde kontaktformularen herunder eller ringe til os på 7010 6070. Hvis I hellere vil have en virtuel fremvisning af et eller flere kontorer, er det også en mulighed. I skriver bare i kommentarfeltet, at I ønsker en virtuel fremvisning, så inviterer vi jer med indenfor via skærmen.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Fællesarealer i kontorfællesskabet på Esromgade 15 på Nørrebro
Fællesarealer i kontorfællesskabet på Esromgade 15 på Nørrebro

Dit nye kontor på spændende og kreative Esromgade?

Er du til co-working, hvor du har dit eget kontor, men deler gode timer og inspirerende omgivelser med andre?

Vil du vide mere om vores kontorlokaler?

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig

Ring til os direkte på

7010 6070
salgspersonale i jeudan
Indretning i kontorlejemål i København

Særlige fordele

Få de særlige Jeudan fordele

Når du flytter ind i dit nye kontor hos Jeudan, er vores ambition ikke kun at gøre dig tilfreds med de fysiske rammer. Du kan glæde dig til at blive mødt af vores særlige Jeudan fordele, der på væsentlige punkter er så fordelagtige for dig, at du risikerer aldrig at have lyst til at flytte igen.

kontorlejemål på østerbro i københavn ø

Kontor

Gode rammer giver rum til gode ideer

Se om vi har dit næste kontorlejemål hos Jeudan. Eller opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.

Bredgade 42 i solskin ejendomme

Ejendomme

Vores ejendomme

Læs om de værdier og den passion, der kendetegner Jeudans ejendomme og den omhu vi behandler dem og de mere end 100.000 mennesker, der hver dag besøger, arbejder, handler eller bor i en af dem, med.

Fandt du ikke hvad du søgte? Tilmeld dig vores søgeagent og få først besked om nye lejemål.

Tilmeld søgeagent