Gå til hovedindhold

Services

Design & indretning

Når du flytter ind hos Jeudan, tilbyder vi dig hjælp til din indretning. Lad os tegne og regne på dine nye rammer.

Indretning i et Jeudan-lejemål

Når du flytter ind i en af Jeudans ejendomme, har du mulighed for at få vores hjælp til at optimere eller ændre indretningen. Vi kender bygningerne som vores egen bukselomme, og vi er klar til at hjælpe dig med at få det hele indrettet, så det passer til dine behov og drømme. Det kan for eksempel være at du ønsker vejledning om akustikløsninger til kontoret, indretning med farver eller har brug for hjælp til at skabe oplevelser på kontoret som dine medarbejdere bare må møde ind til.

Som kunde i Jeudan er du garanteret at du får service og vejledning i verdensklasse.

Ryk rundt, inden du rykker ind

Jeudan lægger vægt på at skabe gode og langsigtede kunderelationer, så jo bedre dit nye lejemål passer til dine ønsker og behov, desto bedre. Du får det præcist, som du gerne vil have det – og så bliver du forhåbentlig mange år fremad. Kontakt os og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe med design og indretning, vi sidder klar til at høre dine idéer eller byde ind med vores.

Loungeområde i Female Founders House
Receptionen i Female Founders House

Indretning med farver og liv

I et miks af stærke farver, fint lysindfald og nøje udvalgte materialer har vi i Female Founders House forsøgt at skabe en signaturindretning, som danner rammerne for et helt særligt kontorfællesskab.

Som kunde i Jeudan kan vi med andre ord hjælpe dig med en hel del, når du gerne vil sætte dit præg på dit lejemål: 

1: Bedre rammer

Vi kan komme med konkrete oplæg på ombygninger, så du f.eks. kan få flere, færre eller anderledes opbyggede rum, så lejemålet passer lige til dig. 

2: Ny indretning

Har du brug for mere lys, flere farver, nye møbler eller et andet frisk pust, kan vi komme med de gode idéer. Drømmer du om at få ro på kontoret kan vi hjælpe dig med de gode akustikløsninger for kontorer

3: Store og små drømme

Måske kan din drøm ikke helt blive opfyldt, men hvem ved, måske er det bare de rigtige øjne, der skal se opgaven? Vi kan ændre på rigtig meget i vores ejendomme, så længe vi respekterer bygningernes historier og originale detaljer.

møderum hos spencer stuart

Cases

Designcase: Farver, design og ikoner på Havnegade 25

Få et spændende indblik i Designs arbejde på Havnegade 25 - en fredet ejendom fra 1906 med en ikonisk trappe, der med greb som moderne farvesammensætning, designklassikere og kreative akustikløsninger blev til et kontor anno 2023.

Vil du have hjælp med indretningen af dit lejemål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på 7010 6070, hvis du har spørgsmål. Vi kan også mødes i vores showroom i København, så vi kan se nærmere på mulighederne med det samme.

Kontakt vores salgsafdeling direkte på

7010 6070
designere i jeudan
håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan.