Gå til hovedindhold

Cases

Vores kundehistorier

Facaden på Toldbodgade 39-41 taget fra gården

Hos Jeudan sætter vi pris på tilfredse kunder. Og vi sætter en ære i at være kundernes foretrukne samarbejdspartner. Vil du vide mere om, hvordan det er at bo hos os? Så mød nogle af vores kunder her.

gårdhave i life science huset hos lægemiddelindustriforeningen

Cases

Lægemiddelindustriforeningen

Lægemiddelindustriforeningen (Lif) var ikke i tvivl, da foreningens kontorlokaler skulle drøftes på ny. Adressen på Lersø Park Alle 101 i Københavns Nordvest skulle forblive den samme. Muligheden for at optimere og genbruge ejendommens mange funktioner og fastholde dens historie vægtede stor i beslutningen.

& friends på frydenlund i vedbæk

Cases

& friends

Præsentable omgivelser, et højt serviceniveau og diskretion har topprioritet for headhunter Birthe Christiansen i virksomheden & friends. Hun mener, at Frydenlunds kontorfællesskab leverer det hele.

connection managerment i de udendørs arealer på frydenlund

Cases

Connection Management

Frydenlund blev stedet, hvor virksomheden, der uddanner ledere, kunne samle administration og undervisningslokaler i ét. Til gavn for både logistik, praktik og økonomi.

michael fra kompasbank

Cases

Kompasbank

Kompasank er en erhvervsbank for små og mellemstore virksomheder, og derfor stod ét af målene for designet og indretningen klart: At man som kunde kunne træde ind til præsentable omgivelser. Dette mål kunne Frydenlund indfri.

Facaden på Toldbodgade 39-41 taget fra gården

Hvor vil du bo?

Skal din virksomhed bo i det historiske København K, eller foretrækker du de grønne områder udenfor byen? Lad os vejlede dig om dit kommende kontorlejemål.

kontorlejemål på østerbro i københavn ø

Kontor

Gode rammer giver rum til gode ideer

Se om vi har dit næste kontorlejemål hos Jeudan. Eller opret en søgeagent med dine kriterier for dit lejemål, så tager vi kontakt til dig, når vi finder et match.