Gå til hovedindhold

Kundefordele

Allerede kunde i Jeudan

Når du bor hos os, får du unikke fordele, der gør, at det er svært at flytte fra os igen.

Søerne i København set fra Jeudans ejendom ved Søtorvet

Tak, fordi du lejer med os

Siderne her er til dig, der allerede er kunde hos Jeudan. Derfor vil vi gerne starte med at sige tak, fordi du er kunde hos Jeudan. Vi er glade for, at du er med, uanset om du lejer bolig, butik, kontor eller lager hos os.

Vi bestræber os på altid at være en ordentlig og pålidelig udlejer, og vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for dig. Det betyder bl.a., at vi er meget fleksible i forhold til at hjælpe, hvis der sker forandringer, så dine behov pludselig ændrer sig. Du kan læse meget mere om fordelene ved at være kunde hos Jeudan på siderne her og finde de hyppigste spørgsmål i vores FAQs.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for akut hjælp i forhold til dit lejemål, så ring 7010 6070. Vi er tilgængelige hele døgnet. Du er også velkommen til at udfylde formularen forneden.

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Fortæl os, hvad du har på hjerte. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os direkte på

7010 6070
salgspersonale i jeudan

Hos Jeudan bliver du set, hørt og godt serviceret

Vi vil gerne have, at du føler dig set, hørt og godt serviceret. For det første, fordi det er det ordentlige at gøre, når man er udlejer og for det andet, fordi vi har en helt konkret ambition om, at Jeudan skal være “bedst til kunder”. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke kundeoplevelsen og bl.a. sørge for, at du altid møder et Jeudan, der forsøger at gøre tingene smartere og mere enkelt for dig.

Måske har du allerede deltaget i en eller flere af vores tilfredshedsundersøgelser. Dem gennemfører vi løbende blandt alle kunder, så vi kan holde godt øje med jeres behov og ønsker. Det er bl.a. de undersøgelser, der har været med til at skabe idéen til vores showroom i Bredgade 45, vores frokost- og cateringordning, Jeudans håndværkerservice og mange af de andre services, du har adgang til.

køkken i showroom i bredgade 45

Showroom

Du kommer med på råd i vores showroom

Besøg vores flotte showroom i Bredgade i København K. Her tager vi udgangspunkt i dine ønsker og behov, og sammen designer vi dit lejemål til at spille på alle tangenter. Vi giver dig inspirerende idéer til udnyttelse af rummets m2 samt til indretning og design.

kontorplante ved loungestole

Services

Trænger dine planter også?

Lad Jeudans Planteservice stå for kontorplanternes trivsel og vækst, så kan I koncentrere jer om at drive virksomhed.