Gå til hovedindhold

Kundefordele

Dine fordele som kunde i et kontorfællesskab

Læs om dine fordel som kunde i et af Jeudans kontorfællesskaber her, og få svarene på de oftest stillede spørgsmål.

lounge og kaffemaskine i et jeudan kontorfællesskab

Sammen bor vi bedre

Inspiration, lækre lokaler, gode fælles idéer og altid nogen at spise frokost med. Der er mange fordele ved at leje en plads i et kontorfællesskab. Særligt når du kunde hos os.  

Når du skriver under på en lejekontrakt med Jeudan, får du en ordentlig og pålidelig udlejer, som ser frem til et godt, og forhåbentlig langt, samarbejde med dig. Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for dig, så du bliver hos os så længe som muligt.  

Du kan finde mere info i vores FAQ for kontorfællesskaber herunder eller blive klogere på vores frokost- og cateringordning, håndværkerservice eller nogle af de mange andre services, du har adgang til som kunde i Jeudan. 

Vi vil gå langt for at skabe de bedste rammer og vilkår for dig, så du bliver hos os.

Funklende fair rengøring

I Jeudan gør vi rent, ligesom vi passer ejendomme. Ordentligt. Når du lejer en eller flere pladser i et af vores kontorfællesskaber i København, er det inkl. rengøring. Vi bruger kun vores egne folk og serviceassistenter til rengøring. Det betyder, at ordentlighed, respekt og tillid er en helt naturlig del af servicen. Det betyder også, at du kan være sikker på, at jeres rengøringsfolk får en ordentlig løn og har gode ansættelsesforhold.  

Få hjælp her

Har du brug for akut hjælp i forhold til dit lejemål, så ring 7010 6070.  Du er også velkommen til at udfylde formularen forneden. Vi er tilgængelige hele døgnet. 

Spørgsmål og svar om de oftest stillede spørgsmål

Hos Jeudan får du fleksible lejevilkår. Det betyder, at der som udgangspunkt er 3 måneders opsigelse af et lejemål. Der kan dog være indgået aftaler ved lejekontraktens indgåelse, der har ændret på dette. Bindingsperioden for lejemålet fremgår af din lejekontrakt.

Er I blevet mange flere eller pludseligt lidt færre, så hjælper vi gerne med at finde et nyt lejemål, der passer til jeres nye behov. Tag fat i jeres kundechef på 7010 6070, så skal vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe jer godt videre.

Som kunde i et af vores kontorfællesskaber hos Jeudan har du adgang til service hele døgnet. Ring til os på 7010 6070. Vores team af dygtige håndværkere og servicefolk står klar til at hjælpe – og rykke ud om nødvendigt.

Ja, som kunde i et af Jeudans kontorfællesskaber har du ret til at benytte lejemålet hele døgnet. Du skal dog være opmærksom på, at du udelukkende må anvende lejemålet til det formål, der er angivet i kontrakten. Derudover må du ikke være til gene for de øvrige kunder i ejendommen eller naboer.

 

Absolut. Ring til Jeudans kundeservice på 7010 6070, så hjælper vi jer med at bestille flere nøgler.

Kontakt vores parkeringsafdeling på 7010 6070 eller send en mail til parkering@jeudan.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Absolut. Og i langt de fleste af Jeudans kontorfællesskaber er rengøring af både dit kontor og fællesfaciliteter del af din leje. Der kan dog være undtagelser, så tjek altid din lejekontrakt eller kontakt os på 7010 6070.

Du skal sortere affald i lejemålet på samme måde, som du gør derhjemme. Der er affaldscontainere til almindeligt husholdningsaffald på ejendommens fællesområder. Øvrigt affald skal du selv sørge for at bortskaffe, medmindre du har en aftale med os og betaler for denne service via driftsudgifterne. Hvis du er i tvivl, er du altid velkommen til at spørge jeres kundechef på 7010 6070.

Som kunde i et kontorfællesskab er du selv ansvarlige for at bortskaffe evt. storskrald. Du kan finde den nærmeste genbrugsstation på kommunens hjemmeside, og har du brug for vores hjælp til f.eks. at køre storskrald på genbrugspladsen, kan du ringe til os på 7010 6070 og få et uforpligtende tilbud.

Opsigelsesvarslet på jeres kontorfælleskabs lejemål fremgår af jeres lejekontrakt.

Absolut. Kontakt dit kundeteam på 7010 6070, så hjælper de dig videre.

Ja, en af jeres kundefordele hos Jeudan er rabataftaler. Du kan læse om vores rabataftaler her.

Du er altid velkommen til at kontakte din kundechef på 7010 6070. Har vi ikke svar på rede hånd, finder vi ud af det hurtigst muligt og vender tilbage til dig.

Set, hørt og godt serviceret  

Som kunde i et af Jeudans kontorfællesskaber skal du føle dig set, hørt og godt serviceret. For det første fordi det er det ordentlige at gøre, når man er udlejer, og for det andet fordi vi har en helt konkret ambition om, at vi vil være “bedst til kunder”. Derfor arbejder vi målrettet på at styrke kundeoplevelsen og bl.a. sørge for, at du som kunde altid møder et Jeudan, der forsøger at gøre tingene smartere og mere enkelt for dig.  

Vi gennemfører løbende kundetilfredshedsundersøgelser, så vi kan holde godt øje med vores kunders behov og ønsker. Hvis du har gode idéer til, hvordan Jeudans kontorfællesskaber kan blive endnu bedre, er du altid velkommen til at tage fat i os på 7010 6070.  

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Udfyld formularen forneden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Eller ring og få svar på dit spørgsmål

7010 6070
jacob og rikke fra salgsafdelingen i jeudan
lounge område i et kontorfællesskab hos jeudan

Kontorfællesskab

Kontorfællesskaber med sjæl og charme

Vil du bo i et inspirerende kontorfællesskab i førsteklasses omgivelser, der kan inspirere dig og din virksomhed? Trives du med energi og mennesker omkring dig? Så er ét af Jeudans kontorfællesskaber i København, i Nordsjælland eller på Vestegnen måske noget for dig?