Gå til hovedindhold

Håndværkerservice

Håndværkerservice

Hos Jeudan har vi et team af dygtige håndværkere, der står klar til tage hånd om alverdens praktiske opgaver i dagligdagen.

jeudan håndværker på cykel

Hos Jeudan har vi et team af dygtige håndværkere, der står klar til tage hånd om alverdens praktiske opgaver i dagligdagen. Fra mindre sager til større autorisationskrævende opgaver.

Når du er kunde i Jeudan, kan du få glæde af vores dygtige håndværkere. Jeudan Håndværkerservice kan nemlig hjælpe med alt mellem himmel og jord, og vi står klar til at fikse alverdens praktiske opgaver.

Jeudans Håndværkerservice dækker i København og på Frederiksberg. Vi har mange års erfaringer med at vedligeholde og restaurere vores egne historiske ejendomme og at skabe trygge rammer for vores kunder, så det er den samme gode service, vi kan tilbyde dig.

Vi har et stærkt team af dygtige håndværkere, der kan hjælpe med alt fra småopgaver til større autorisationskrævende projekter. Vi har håndværkere, der kan male, slibe, samle møbler, slæbe flyttekasser, ordne vvs-installationer og tilslutte el. Vi hænger lamper op, slår søm i, flytter (forsigtigt) dine gamle, tunge arvestykker og finder præcist de rawlplugs, der skal til for at holde din bogreol i vater.

Byens bedste sjak

Jeudans ambition er at være en let tilgængelig kunde- og serviceorienteret virksomhed, hvor processerne er enkle, servicen er i top, og hvor både kunder og medarbejdere er glade og tilfredse. Vores håndværkere siger selv, at Jeudan har et unikt sammenhold, høj faglighed og høj sikkerhed – og det tror vi på kan mærkes hele vejen rundt.  

Har du noget, vi skal fikse?

Udfyld formularen herunder, så kigger vi på det og vender tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at ringe til os og høre mere

7010 6070
tre jeudan håndværkere i uniform
håndværker i jeudan i uniform

Services

Bliv serviceret fra kælder til kvist

Faktisk behøver du ikke bekymre dig om ret meget andet end at drive din virksomhed. Læs mere om alle de services, som du har adgang til som kunde i Jeudan. 

håndværker går på en gang i et lejemål

Job & karriere

Ledige håndværkerstillinger

Vil du gerne med på holdet? Læs mere om hverdagen som håndværker hos Jeudan og ansøg om en stilling hos os.